icon

Snažíte sa o bábo aj v čase koronavírusu?

8. apr 2020

Len ma to zaujíma, my sa snažíme, ale mam strach. Stále sa nevie, aký má vplyv koronavírus na tehotnú a plod. Nevieme čo ďalej.. Ci sa na to vykašľať či čo.. Túžba po rodinke je veľká.

lienocka258
•
8. apr 2020

Ahoj, ano snazime sa, priatelovi sa to moc nepozdava sice, ale ja s tym nemam nejaky problem. Trosku sa bojim ze co potom, aj lekarov co sa tyka pretoze ak otehotniem musim pichat inekcie, ze aby mi ich mal kto vobec predpisat 🙈

hederamonstera
•
8. apr 2020

Vobec koronu neriesim🙄

sense
•
8. apr 2020

Sex mame rovnako ako doteraz... ak sa terazterazadari zadari ok ak sa nezadari ok

sofinka1301
•
8. apr 2020

Tiež mame sex normálne ako doteraz a nedávame si pozor... Ak sa Zadari tak bude ak nie tak nebude... Držím palce snazilky

autor
•
8. apr 2020

A ste ma potešili 🙂 Už som sa bála, že ľudia toto vôbec neriešia.. presne aj my tak, ak sa zadarí tak sa zadarí a keď nie tak nie..

dollyzv
•
8. apr 2020

Nám sa nedarilo 5rokov...teraz som v 11tt 🤣🤣 náhoda? 🤔🤣🤣

paulisko
•
8. apr 2020

My kvôli môjmu PCO by sme sa mali začať čo najskôr snažiť ale priateľ, že až po začneme

veronika1234512345
•
9. apr 2020

Neviem, ale tie, ktoré už sú tehotné alebo ktoré už aj rodiť idú?
Ako to majú riešiť? Tehotné mame aj vždy poradne a všetky vyšetrenia co treba. Ani nepociťujem, že je korona.

janka_266
•
9. apr 2020

podľa vyjadrení odborníkov, je malá šanca, že by covid úplne vymizol, takže si neviem predstaviť čakať kedy bude "po".