Snažíte sa o dieťa po 30 - tke?
Ahojte mamicky .. buduce mamicky.. je to niekto po 30 kto sa snazi o dietatko.. je jedno ci prvy, druhe, tretie, alebo stvrte ..
Jasné, že sa snaží a už mi z toho hrabe!
Vsetkym snazilkam drzim palceky, mne sa podarilo otehotniet tesne pred 30tkou a teraz sa nam podarilo opat.
@zuzicek88 ako pises....tiez by som privitala viacej info,co vsetko pre to robime......
A motivuje nas veru vselico...aj ta kupa novych topanok🙂). ..
Ale teraz trosku vazne....ja som sa dala napr. po dlhej,dlhej dobe nahovorit na Infolic. Neviem ci robim spravne ale ved uskodit to nemoze. Uvidime🙂.
@labocca no vidis,ako som ta inspirovala,to sa mi paci,ja inofolic uzivam,uzivala som aj alchemilku,no alchemilku uz neuzivam,uzivam ine bylinky a zacala som uzivat aj zelezo,vraj je dobre. inofolic uzivam uz viacej mesiacov a som sa rozhodla,ze teraz posledne balenie a potom vyskusam nieco ine,niekomu pomoze to,niekomu zasa daco ine
baby ja som čakala babo v 38mich a dnes mam uz 2ročnu krasnu babiku,tak ake neskoro po 30ke,ved ani 38nebolo neskoro :D držím palčeky snažilky...
Ja som otehotnela (neplánovane) v 40-tke.Tehotenstvo som si užila,malý už má 7 mesiacov,som štastná,že ho mám....Nikdy nie je neskoro
@erijan nie,nastastie som nikdy nemala po zenskej stranke ziadny problem,ziadne cisty,ziadna meskajuca ms,nastastie vsetko v pohode akurat,sme uz starsi trosicku,tak to bude asi dlhsie trvat. Neviem ako sa volaju tie vitaminy,videla som ich v lekarni vo vyklade,ale tiez je tam k. listova plus zelezo a stoji to iba 6 euro a inofilic az okolo 15 ,tak skusim a docitala som sa,ze treba uzivat aj vitamin B a E tak uvidime a zamiesala som si aj bylinky Repik,nechtik,praslicku ,teraz budem pit to,no ved raz sa to musi podarit 🙂 no a spravne baby sa nevzdavaju,ideme do boja
...aj my sa snazime po 30 ...bohuzial s myomom v bruchu....cystou , zatial nepotvrdenou endometriozou a chorou stitkou...ked to raz vyjde tak to bude nas maly zazrak...tolko chrob na jednu osobu:(...
@labocca ja som mala polyp na maternici - po odstránení sa nám podarilo hneď na prvý šup otehotnieť a aj to druhé sa nám takto rýchlo podarilo..... ja viem, že to ťa veľmi "nepoteší" ale treba trpezlivosť a hlavne na to nemyslieť 🙂
@aadulik2110 tak to zo srdca gratulujem 🙂 dufam, ze aj mna to bude tak ked mi vyberu cystu na vajecniku... preco tie hnusoby ako cysty a polypy robia take problemy ? 😲
@aadulik2110 ..🙂 stastna to mamina🙂)....veru nepotesila si ma...ono je to tazke odputat sa od toho...a uz aj ked lekar Ti povie,ze Vas najhorsi nepriatel je cas..tak potom mas byt kludna??🙂.
@zuzankamalikova dakujeme za povzbudenie
Baby, hlavu hore, podarí sa to, určite 😉 my sa tiež snažíme, ja beriem kyselinu listovu a vitamin B. Akurat mam mrchu, tak cakam, kedy bude koncit a sup nato.
Držíme si paste
v KE... preco ? citam, ze mas aj ty nejake zdravotne problemy, ty ides tiez na laparoskopiu ?
Aj mi sa snažíme o druhé 🙂 a hádam sa nám podarí lebo u mňa nastúpil predčasný prechod ....
my o prve
@mima789 ja msm tiez 33 a 6 rokov nic a to sme zdravi oba ,nefajciari ,fajciari sa dockaju skor
@happyfrog80 veru...to uz tak byva☹(....zdravi ludia,nefajciari...aj my sme presna tak rovnako na tom🙂. A mozem jednu otazku? Absolvovali ste aj imunologicke vysetrenie???
@labocca joj my sme este nikde neboli len moj isiel pred 3 rokmi k sukromnemu na spermiogram a nechavame to na prirodu kedze som uz 2x otehu ale neuspesne ,ovulaciu mavam tyzden pred ms a to nestaci tak teras som bráa clostil a ovu dosla na 15DC a inokedy na 23DC.Tak snad to pomoze teraz.

@zuzicek88 ..🙂dakujem. Som rada,ze nas je viac🙂 po tej 30tke. Niekto "strasi",ze co tak neskoro.
Ja vravim,ze najlepsi vek🙂