icon

Sója forte na dozrievanie vajíčok

iwuskapoh
13. máj 2021

Ahojte pomohlo niektorej sója forte na dozrievanie vajíčok? Počula som že to je náhrada clostilu

e1i
13. máj 2021

@iwuskapoh clostil je v prvom rade registrovany liek, mas tam zarucene ze obsahuje to co obsahovat ma. potravinove a vyzivove doplnky nemaju garantovane ze obsahuju presne tolko (rozumej v dostatocnej davke) to co je na obale. takze to nemozes povazovat za jeho nahradu

c0ccodrill0
14. máj 2021

@iwuskapoh ahoj ja som uzivala len 1 mesiac ten mesiac som mala len 1 dominantny folikul, ale citala som, ze moze to ovplyvnit dalsi mesiac(bez toho aby si uzivala)..to uz neviem ostala som v ten mesiac tehotna..zial nedopadlo to dobre

miska992
14. máj 2021

@iwuskapoh a myoinositol?

iwuskapoh
autor
14. máj 2021

@miska992 inozitol som si kúpila ale chcem vyskúšať aj soju Forte

iwuskapoh
autor
14. máj 2021

@c0ccodrill0 čítala som že to je prírodný hormón estrogén žiaľ clostilu som brala ale nezabral mi :/ neviem či sója pomôže

c0ccodrill0
14. máj 2021

@iwuskapoh ano je to prirodny hormon....ja som aj clostilu mala raz len 1folikul a raz 2...ale pri fytosoji som mala uz 9dc 20mm folikul...cize za mna super..a hlavne mozes to brat kazdy mesiac...vyskusaj a uvidis..ale pokial ti ani clostil nezabral, zvysila by som hned davku fyto o 1 tabletku denne..

vierkainka
14. máj 2021

A dá sa skombinovať clostilbegyt aj fyto dokopy?Ten inozitol existuje aj čistý?Mám Inofolic combi ,aj ten obsahuje inozitol,len neviem či existuje aj čistý... Poradíte mi ? dakujem 🙂

c0ccodrill0
14. máj 2021

@vierkainka urcite nekombinuj fyto a clostil...co sa tyka inositolu cisty si vies kupit na myprotein...mne velmi pomohol..odkedy ho uzivam mam pravidelne ovu..

iwuskapoh
autor
15. máj 2021

@vierkainka áno ja som si kúpila čistí inozitol za ,6€ v gymbeam a aj som cítila že konečne mám ovuláciu 🙂

miska992
15. máj 2021

@iwuskapoh Nemas co stratit! Drzim palce

iwuskapoh
autor
15. máj 2021

@miska992 ďakujem 🙏

rootham
19. máj 2021

@c0ccodrill0 aké dávkovanie tej soje si si dávala? Dík

rootham
19. máj 2021

@iwuskapoh už si začala užívať tú soju? A v akom množstve? Dík moc

c0ccodrill0
20. máj 2021

@rootham 3-7dc a uzivala som 3-3-4-4-5 tabletiek...rozdelila som si to rano a vecer...

rootham
20. máj 2021

@c0ccodrill0 joj, už som zhltla 4 😕. Dnes 3dc. Myslíš, že zle? Ako dlho to berieš?

c0ccodrill0
21. máj 2021

@rootham tak si daj 4-4-5-5-6...ja som brala len 1 mesiac a hned som otehotnela, len to nedopadlo dobre..teraz mame pauzu tak neberiem, ale dalsi mesiac si dam zase 🙂

rootham
21. máj 2021

@c0ccodrill0 vďaka za radu. Mrzí ma, že ti to nedopadlo 😢. Aj ja som tým prešla 😕

matusa_153
29. máj 2022

@rootham ahoj podarilo sa ti otehotnieť s fytosojou?