Som už v poriadku?
Ahoj potratila som mimi v 10 tt, bolo mi robené čistenie 24.04.2018 /11tt/ po ňom som krvácala slabšie a špinenie spolu asi 9-11 dní. Cítim sa dobre, žiadne kŕče ani špinenie. Bude to už skoro 6 týždňov a neviem či je všetko v poriadku. Do koľkých týždňov je to normálne, alebo mám ísť k doktorovi? Má s tým niekto skúsenosti??
Ja som na kontrolu uz nesla, len mi vraveli aby sme pockali aspon tri mesiace a tak sa snazili. Presne o tri mesiace som.bola zasa tehu a uz bolo vsetko ok.
Mne kazal prist po prvej menstruacii, ktora v mojom pripade prisla na 48 dc co je u mna uspech.
My sme o naše malé prišli v 17tt, krvácala resp.spinila som 3 týždne. Doktor vravel, že môže to byť aj dlhšie. A tiež mi kázal prísť po prvej menštruácii. Minimálne 3 mesiace neotehotniet, najlepšie počkať 6. Veľa síl ti prajem ❤️.
Však mi povedal, že mám prísť ak sa budem citíť zle, teda krče v podbrušku a krvácanie a podobne. Ked som mu volala tak povedal že menštruácia sa dostaví do 6-8 týždňov a mám sa prísť ukázať po nej...Len ja neviem stále mám obavy a zohráva ulohu aj psychika
@antuanett tak psychika vždy najviac úraduje. Len kľud, bude to všetko v poriadku, uvidíš!
Počkám teda do tých max.8 týždňov ako mi povedal a potom pôjdem sa dať pozrieť. Len mi vŕta hlavou že som vôbec nespozorovala ovuláciu.
Dnes dorazila 🙏ale hrozne silná a bolestivá🤒. Dúfam, že to vydržím. Akú ste mali???
Zas mám otáznik😉včerajšok som ledva žila, no dnes už oveľa slabšie a bez bolestí. Navyše moja polovička je teraz doma z práce tak neviem či máme už skúšať. Aj keď viem že je dobré počkať tie 3 mesiace až pol roka. Len neviem či to vydržíme❤

vsak mu aspon zavolaj