icon

Som už v poriadku?

antuanett
31. máj 2018

Ahoj potratila som mimi v 10 tt, bolo mi robené čistenie 24.04.2018 /11tt/ po ňom som krvácala slabšie a špinenie spolu asi 9-11 dní. Cítim sa dobre, žiadne kŕče ani špinenie. Bude to už skoro 6 týždňov a neviem či je všetko v poriadku. Do koľkých týždňov je to normálne, alebo mám ísť k doktorovi? Má s tým niekto skúsenosti??

pribinak
31. máj 2018

vsak mu aspon zavolaj

katrinka8
31. máj 2018

@antuanett - mala by si ísť normálne po tom, ako sa Ti skončí krvácanie, na kontrolu. Aj keď sa cítiš dobre. Je to bežný postup.

pininka
31. máj 2018

Ja som na kontrolu uz nesla, len mi vraveli aby sme pockali aspon tri mesiace a tak sa snazili. Presne o tri mesiace som.bola zasa tehu a uz bolo vsetko ok.

lucka2405
31. máj 2018

Mne kazal prist po prvej menstruacii, ktora v mojom pripade prisla na 48 dc co je u mna uspech.

jannkam
31. máj 2018

My sme o naše malé prišli v 17tt, krvácala resp.spinila som 3 týždne. Doktor vravel, že môže to byť aj dlhšie. A tiež mi kázal prísť po prvej menštruácii. Minimálne 3 mesiace neotehotniet, najlepšie počkať 6. Veľa síl ti prajem ❤️.

cukricek4
31. máj 2018

@antuanett joooj, to mi je luto..pre tvoju vacsiu istotu mu skus zavolat a spytat sa na to..je lepsie si to prezistit ako byt v neustalom strese, ci je to v poriadku vsetko..

antuanett
autor
31. máj 2018

Však mi povedal, že mám prísť ak sa budem citíť zle, teda krče v podbrušku a krvácanie a podobne. Ked som mu volala tak povedal že menštruácia sa dostaví do 6-8 týždňov a mám sa prísť ukázať po nej...Len ja neviem stále mám obavy a zohráva ulohu aj psychika

antuanett
autor
31. máj 2018

@jannkam a kedy si teda mala nasledujúcu menštruáciu??

lujziana44
1. jún 2018

@antuanett tak psychika vždy najviac úraduje. Len kľud, bude to všetko v poriadku, uvidíš!

jannkam
1. jún 2018

@antuanett presne mesiac potom ako sa to stalo.

antuanett
autor
1. jún 2018

Počkám teda do tých max.8 týždňov ako mi povedal a potom pôjdem sa dať pozrieť. Len mi vŕta hlavou že som vôbec nespozorovala ovuláciu.

antuanett
autor
4. jún 2018

Dnes dorazila 🙏ale hrozne silná a bolestivá🤒. Dúfam, že to vydržím. Akú ste mali???

jannkam
4. jún 2018

@antuanett druhá už bude lepšia

antuanett
autor
5. jún 2018

Zas mám otáznik😉včerajšok som ledva žila, no dnes už oveľa slabšie a bez bolestí. Navyše moja polovička je teraz doma z práce tak neviem či máme už skúšať. Aj keď viem že je dobré počkať tie 3 mesiace až pol roka. Len neviem či to vydržíme❤