Špinenie ako menzes

15. máj 2023

Ahojte. Mám PCOS, ms mávam nepravidelnú. Po pár mesiacoch začatia snahy o bábätko mi doktorka nasadila duphaston, brala som ho dosť dlho, ms pravidelná no tehotenstvo nikde. Pred dvoma mesiacmi som navštívila špecialistu ktorý má poposielal na základné vyšetrenia a povedal že duphaston už nemám brať. Už mám všetky potrebné vyšetrenia už mi chýba len AFC a hyfosy aby som mohla za ním znovu ísť a mohli sme riešiť čo ďalej. No ms nie a nie prísť. Dnes som 43DC (štandardne cyklus bez HAK alebo duphastonu som mávala 35-45 dní, niekedy bol nejaký výkyv že aj dlhšie) no tento cyklus mám od 39DC po utreti spinenie ružovo hnedé. Tehotenský test dnes negatívny. Mám to teda brať že tento cyklus je moja ms takáto alebo si myslíte že sa to ešte rozbehne. Som už z toho dosť nervózna a zúfalá čo sa to deje . Ďakujem za rady.

janetinka27
15. máj 2023

ahoj, povedala by som, ze je to prejav nedostatku progesteronu. teda ten duphaston ti ho v cykle nahradzal a teraz ho nemas.

autor
15. máj 2023

@janetinka27 čiže môžem očakávať že sa najbližšie dni ms dostaví? Som z toho zmätená lebo ešte som také dlhé spinenie nezažila, vascinou tak deň dva a potom prišla ms

janetinka27
15. máj 2023

to neviem, cyklus je zlozita vec. treba urobit hormonalny profil, aby si vedela, ako sa spravaju hormony v tvojom cykle a aby si vedela posudit, v ktorej casti cyklu sa vobec nachadzas.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre