Špinenie na 7. deň po Ovitrelle
Ahojte
Chcela by som sa spýtať na skúsenosť , pred 7 dňami mi pichli Ovitrelle , snazili sme sa aj pred aj po , hcg testy mi ešte stále ukazujú slabšiu čiarku , ale dnes som začala mat bolest podbruska tak ako na ms bolo mi zle , potom to prešlo , išla som na wc a mala som taký hnedasty výtok ako spinenie , potom už nič , užívam aj progesteron , môže to byt z toho ? Inak cyklus mám dosť nepravidelný ,čiže neviem ani ci to môže byt pms
Ďakujem za odpoved 🥰
@anjelicek26 práveže mám progesteron capsule čo užívam peroralne, aj keď mi boli naordinovane cipky čo som si nevšimla keď som šla z lekárne ze mi dali niečo iné ale užívam aj tak , práve preto mi to je cudne , ci to môže byt hormonálne , asi mi ostáva len sledovať čo bude ďalej 🤷♀️Ale ďakujem aj tak 🥰
@trgypadl Ďakujem za info ale toto je divne lebo dnes som 9 deň po Ovitrelle , testy už nemám pozitívne a dnes som začala mat take spinenie ale nie hnedé ale čerstvá krv tak sa bojím mám obavy že či to môže byt hormonálne z toho progesteronu? Alebo môže to byt aj príznak tehotenstva ? Aj keď na teste nič
@trgypadl ako kedy väčšinou chodím na vyvolávačku, tento cyklus som bola v Car dostala som Ovitrelle a progesteron dnes mam 10 deň po Ovitrelle ale oproti včerajšku prikladám aj foto mam ten spodný test silnejší , plus robila som aj ovulacny ten úplne hore , tie som mala už negatívne a teraz vyzerá byt takmer pozitívny , viem že mam ešte čakať ale som už nedockava neviem či teda môže byt aj po injekcii na další deň tehu test silnejší
Každopádne ďakujem ,možno ma niekto podobne skúsenosti
@patulka95 ako sa hovori, trpezlivosť ruze prináša... Neviem ci ma vyznam testovat na 23 DC, vysledok vie ovplyvnit injekcia, hustota mocu... Ten ovu test mi pride rozmoceny, tazko hodnotit z foto, a tie tehu skor kanalik?? Ale to je len moj subjektivny nazor. Neviem kolky den cyklu pichali inj, ako vyzeral dominantny folikul, kedy praskol, ak doslo k oplodneniu, kedy k uhniezdneniu... Skus pockat a testovat naozaj po 28 DC

Tazko povedat, pri vkladani progesteronu vies skrabnut prekrveny krcok maternice, co sposobi jemne spinenie, tiez sa mi to uz raz podarilo 🙄