Splnila sa vám predpoveď od veštca ohľadom bábätka?
Ahoje babule 🙂 možno si budete mysliet ze mi sisi ale vcera sme boli priatelom na navsteve u mojej krsnej a mala tam pani ktora jej vestila tak som ju poprosila ci nemoze vyvestiti aj mne a povedala mi okrem inych pravdivych veci ze do 3mesiacov otehotniem a narodi sa mi dievcatko ... neviem ci tomu mam verit ked uz sa s priatelom snazime skoro 9mesiacov a stale nic ☹ mate s tym niekto skusenost ze to vyslo 🙂
mne dve veštice nezávisle od seba povedali, že budem mať deti, jedna v júli povedala, že do polroka otehotnem, /žial zatial nič/ a druha v decembri, že v roku 2014 otehotniem, tak uvidíme 🙂
všetkym snažulkam siiiilno držím palčeky
mne povedala pre 4r že do dvoch rokov budem mať dieťatko neslnilo sa inak iné čo povedala že sa stane sa do bodky splnilo a to som si myslela že dieťatko bude 1 vec čo sa splní
ja som bola prave dnes u vestca a povedal ze do 3 mesiacov otehotniem a bude to dievcatko 🙂 tak neviem ale ostatne ine vsetko vedel 🙂tak uvidime,mam sa mu po 3 mesiacoch ozvat 🙂
@reni1512 ahoj, mohla by som ta poprosit o kontakt na tu pani? Dakujem
Ahojte baby nepoznate nejaku vesticu zo zvolene alebo okolia?
Mne v septembri 2011 povedala vykladačka kariet,že do 3rokov budem mať dieťa a v maji 2012 som otehotnela

@reni1512 Môzem Ta poprosit o kontakt na tu vesticu?