Stačí jedna menštruácia na plánovanie ďalšieho tehotenstva po potrate?
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať že či stačí jedna menštruácia na plánovanie ďalšieho otehotnenia po potrate (4-5tt) samovycistenie bez zásahu lekárov... Výsledná kontrola u lekára v poriadku, Hcg negatívne.. Aký máte názor vy? Po skončení jednej MŠ možnosť rýchleho otehotnenia..
@simik7192 tiez myslim ze staci. V 5 tyzdni ma dieta 2 mm, cize pre maternicu to bola len silnejsia menstruacia. A ak hormonalne nie je telo v poriadku, tak sa plodik neuchyti.
Drzim palce 🙂
@c_est_la_vie
@martinka13 ďakujem ☺️ dúfam že ďalšie tehu bude v poriadku
ja som nestihla mať ešte ani jednu a znova som bola tehotná😉a podarilo sa..
Ja som po kyrete otehotnela hned po prvej ms 🙂
Staci. 4-5 tyzdnov je prakticky len biochemicke tehotenstvo, o ktorom zena vacsinou ani nevie. Ja som ho mala v decembri, potom vo februari a v aprili to vyslo.
@simik7192 ahoj, ja som tiež mala MA následne mi robili čistenie a potom som mala jednu MS a teraz som 8+1tt tehu, takze podľa mna áno môžeš 😊 ja som nečakala, že sa nám tak rýchlo podarí, lebo ani sme sa nejak nesnažili proste vôbec až som bola prekvapená keď mi meškala.. že som opäť v “tom” 😀 držím palce 🙂
Stačí, tiež po jednej ms som otehotnela.
Žienky a za prvú ms po biochemickom rátate tú ms, ktorá tehotenstvo ukončila, alebo až tú ďalšiu? Ďakujem 🙂
@simik7192 ja vôbec netuším...3x som potratila a ked som zase tak rýchlo ostala tehu,sama som bola v šoku,neplánovali sme to,dokonca sme používali antiku-síce len kondom,ale aj tak zázrak,,,bola som už objednaná k špeci.dr a tam mi on povedal:no ale my tu máme krásny 5tt🙂 som skoro odpadla...ale všetko dobre dopadlo...
My sme tiež v januári prišli o mimi v 5tt a bez kyretu. Takže skúšame ďalej. Lekár potvrdil že pokojne môžeme 🙂

Moj nazor, stačí.