Stačí sex 1 deň pred ovuláciou?
Stačí to na otehotnenie?
@janetinka27 viem ze sa to nemusí podariť, pýtala som sa ci tu je šanca alebo treba presne v deň ovulácie
Samozrejme že staci, ja mám 1 dcéru zo sexu 4 dni pred ovulaciu. To je o šťastí. Mozes mat v deň ovulácie a nič z toho
Šanca je vzdy
Pytala si sa ci to staci a nie ci je sanca🤗 sanca je… stacit to nemusi..
Nepytala si sa, ci je tam sanca, ale ci to staci na otehotnenie. Sanca tam samozrejme je.
prečo to nemusí stačiť?
Spermia prezije aj 5 dni, takze urcite staci, vacsinou su to pres ovulaciou dievcata.
Prve dve deti neviem...ale tretie sa podarilo 2 dni pred ovu a stvrte 4-5 dni 😅.
U mňa stačil ten jeden deň. Ale pohlavie až pri pôrode tak si aspoň overim tú teóriu o pohlaví podľa toho či to bolo pred alebo počas ovu 😀
Podla mna staci, ja som otehotnela tak ze vecer sme sa snazili, rano som mala pozitivny ovulacny test a potom uz sme sa nesnazili, cize realne mohli byt aj 2-3 dni pred ovulaciou, kedze ovulacia nastava az nejaky cas po pozitivnom ovulacnom teste.
Naopak, ked sme sa snazili kazdy den v case ovulacie a aj po ovulacii, vtedy som neotehotnela.
A nevadí ze to zo mňa vyteká? Myslíte že dostatok ostane vnútri
Jasne ze nie, ved to su miliony spermii a dnu sa dostane dostatocny pocet na oplodnenie 🙂
@ness222 ďakujem za podporu ❤️❤️
Tak ja ti napíšem moju čerstvú skúsenosť. My v ten mesiac sme skúsili len raz, 4 dni pred ovulaciou. A bum, som v 4 mesiaci už. 😊 Predtým presne počas plodných, deň pred, deň po, hocijako a nič. Takže všetko je možné. Držím palce 🙏🏾😊
@srdeenko19 gratulujem ❤️❤️my sme mali 4dni pred a 1 deň pred no teda v deň pozitívneho ovulacneho testu ale ovulacia prebehla až dnes
Ďakujem pekne ❤️ Keď je zdravá, silná spermia, počká si na to vajko aj niekoľko dní, neboj. 😊
Nam stačilo raz počas ovulácie., teraz výsledok uspávam
Nám sa deti podarili vzdy pred ovu a až 6 dní pred ...
@srdeenko19 tak muž je zdravý, sportujeme obaja, stravujeme sa zdravo, pevné verím v zázrak ❤️
@zuzi0911 si si istá ovuláciou? Ze bola až 6dni pred
@makakova ❤️
Áno som...a teraz syncek 4 dní pred ovu 😊
Staci, spermie vydrzia aj 5-7dni.
@zuzi0911 tak to gratulujem ❤️
Napr presne ako srdiecko...keď sme sa snazili fakt ,že pred,počas po...to bolo súvislé par dní tak nič a 10 cyklus jeden jediny styk 4 dní pred ovu a bum 🥰
@zuzi0911 🥰

Nie, iba niekedy