icon

Stačí snaženie sa deň pred ovuláciou?

20. dec 2025

Ahojte.Viem, že sa to nedá presne predpovedať 😊, ale chcela by som sa poradiť.
Ráno 19. decembra som mala pozitívny ovulačný test, popoludní už čiarka slabla. Bohužiaľ, v deň ovulácie sme spolu byť nemohli, iba večer 18. decembra. Test však vyšiel pozitívny až ráno 19. decembra.
Myslím si, že ovulácia prebehla práve 19. decembra popoludní alebo večer, pretože som mala všetky typické príznaky (u mňa ich vždy jasne cítim).
Stačilo teda, že sme sa snažili deň pred ovuláciou?
Ďakujem za odpovede

minenkaa
20. dec 2025

@anonym_autor a mali ste aj sex?s ejakuláciou do teba?
Či ste len sedeli a laskyplne na seba hľadeli

barborka1414
20. dec 2025

Áno stacilo

dixitka
20. dec 2025

@anonym_autor deň pred ovuláciou je práve najplodnejší (najvyššia pravdepodobnosť počatia), keďže spermie pekne stihnú doplávať, kam treba a sú tam pripravené na uvoľnenie vajíčka z folikulu.

autor
20. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor a mali ste aj sex?s ejakuláciou do teba?
Či ste len sedeli a laskyplne na seba hľadeli

@minenkaa Jasné, že sme len sedeli vedľa seba — na čo iné myslíš? 😅😅

minenkaa
20. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa Jasné, že sme len sedeli vedľa seba — na čo iné myslíš? 😅😅

@anonym_autor na seeex

autor
20. dec 2025
@dixitka

@anonym_autor deň pred ovuláciou je práve najplodnejší (najvyššia pravdepodobnosť počatia), keďže spermie pekne stihnú doplávať, kam treba a sú tam pripravené na uvoľnenie vajíčka z folikulu.

@dixitka Ďakujem za odpoveď. Len som sa obávala, pretože sme plánovali byť spolu aj deň predtým aj v deň ovulácie, ale nakoniec nám, žiaľ, samotný deň ovulácie nevyšiel. Dúfam, že to aj tak bude stačiť 😊

anonym_229628
20. dec 2025

Mne doktor povedal že úplne najideálnejší čas je deň pred :D

anonym_38cc00
20. dec 2025
@anonym_autor

@dixitka Ďakujem za odpoveď. Len som sa obávala, pretože sme plánovali byť spolu aj deň predtým aj v deň ovulácie, ale nakoniec nám, žiaľ, samotný deň ovulácie nevyšiel. Dúfam, že to aj tak bude stačiť 😊

@anonym_autor otehotnela som raz zo sexu 2 dni pred ovulaciou a dalsi raz zo sexu 4-5 dni pred ovulaciou. Spermie preziju tych 3-5 dni urcite.

anonym_1e88c8
21. dec 2025

@anonym_autor kedze vase snazenie je uz minulost,tak to nezmenis ako to bolo🙂 prilis technicky na to pozeras.

andrejka1974
21. dec 2025

@anonym_autor ja som takéto veci nikdy neriešila , proste sme sa milovaliked sme na to mali chuť a deti prišli bez ovulacnych testov

autor
21. dec 2025
@anonym_1e88c8

@anonym_autor kedze vase snazenie je uz minulost,tak to nezmenis ako to bolo🙂 prilis technicky na to pozeras.

@anonym_1e88c8 Viem, viem, len pri pečení veľa premýšľam😄 a áno, žiaľ, príliš sa tým zaoberám 😊

sisska96
21. dec 2025

Sexujete podľa ovu testu na hodinu ?

patriciaa_
30. dec 2025

@anonym_autor nám sa dva krát podarilo deň po pozitívnom teste takže na nás skôr pasuje takato verzia takže netreba strácať nádej aj po +teste ;) držím palce 😉

autor
31. dec 2025
@patriciaa_

@anonym_autor nám sa dva krát podarilo deň po pozitívnom teste takže na nás skôr pasuje takato verzia takže netreba strácať nádej aj po +teste ;) držím palce 😉

@patriciaa_ Ďakujem veľmi pekne, odvtedy mám pozitívny tehotenský test. Dúfam, že to tak aj zostane 😊

patriciaa_
31. dec 2025
@anonym_autor

@patriciaa_ Ďakujem veľmi pekne, odvtedy mám pozitívny tehotenský test. Dúfam, že to tak aj zostane 😊

@anonym_autor krásne koncoročné zistenie 😍😍😍😍😍😍 držím palce 😉

autor
2. jan 2026
@patriciaa_

@anonym_autor krásne koncoročné zistenie 😍😍😍😍😍😍 držím palce 😉

@patriciaa_ Áno, ani lepší darček si nemohla priať 😊 ďakujem 🥰