Stačí snaženie sa deň pred ovuláciou?
Ahojte.Viem, že sa to nedá presne predpovedať 😊, ale chcela by som sa poradiť.
Ráno 19. decembra som mala pozitívny ovulačný test, popoludní už čiarka slabla. Bohužiaľ, v deň ovulácie sme spolu byť nemohli, iba večer 18. decembra. Test však vyšiel pozitívny až ráno 19. decembra.
Myslím si, že ovulácia prebehla práve 19. decembra popoludní alebo večer, pretože som mala všetky typické príznaky (u mňa ich vždy jasne cítim).
Stačilo teda, že sme sa snažili deň pred ovuláciou?
Ďakujem za odpovede
Áno stacilo
@anonym_autor deň pred ovuláciou je práve najplodnejší (najvyššia pravdepodobnosť počatia), keďže spermie pekne stihnú doplávať, kam treba a sú tam pripravené na uvoľnenie vajíčka z folikulu.
@anonym_autor a mali ste aj sex?s ejakuláciou do teba?
Či ste len sedeli a laskyplne na seba hľadeli
@minenkaa Jasné, že sme len sedeli vedľa seba — na čo iné myslíš? 😅😅
@anonym_autor deň pred ovuláciou je práve najplodnejší (najvyššia pravdepodobnosť počatia), keďže spermie pekne stihnú doplávať, kam treba a sú tam pripravené na uvoľnenie vajíčka z folikulu.
@dixitka Ďakujem za odpoveď. Len som sa obávala, pretože sme plánovali byť spolu aj deň predtým aj v deň ovulácie, ale nakoniec nám, žiaľ, samotný deň ovulácie nevyšiel. Dúfam, že to aj tak bude stačiť 😊
Mne doktor povedal že úplne najideálnejší čas je deň pred :D
@dixitka Ďakujem za odpoveď. Len som sa obávala, pretože sme plánovali byť spolu aj deň predtým aj v deň ovulácie, ale nakoniec nám, žiaľ, samotný deň ovulácie nevyšiel. Dúfam, že to aj tak bude stačiť 😊
@anonym_autor otehotnela som raz zo sexu 2 dni pred ovulaciou a dalsi raz zo sexu 4-5 dni pred ovulaciou. Spermie preziju tych 3-5 dni urcite.
@anonym_autor kedze vase snazenie je uz minulost,tak to nezmenis ako to bolo🙂 prilis technicky na to pozeras.
@anonym_autor ja som takéto veci nikdy neriešila , proste sme sa milovaliked sme na to mali chuť a deti prišli bez ovulacnych testov
@anonym_autor kedze vase snazenie je uz minulost,tak to nezmenis ako to bolo🙂 prilis technicky na to pozeras.
@anonym_1e88c8 Viem, viem, len pri pečení veľa premýšľam😄 a áno, žiaľ, príliš sa tým zaoberám 😊
Sexujete podľa ovu testu na hodinu ?

@anonym_autor a mali ste aj sex?s ejakuláciou do teba?
Či ste len sedeli a laskyplne na seba hľadeli