icon

Stara na babatko?

budemmamca
Včera o 21:24

Myslíte že druhé dieta v 36.rokoch je už neskoro?Dcera bude mať 9

Strana
z2
anonym_6989bd
Včera o 22:33

Nie si stara na druhe dieta. Si ale dost stara na to, aby si si po jednom rozvode a skrachovanom vztahu poriadne dobre premyslela, ze s dalsim frajerom (?) sup na dieta, lebo "on este nema". Mozno situacia nie je taka ako si ju podala, ale takto to vyznelo 🙂

slavomira236
Včera o 22:53

@budemmamca v 35 ke druhe v 39 tke tretie..prva v 21 rokoch

hopsas
Včera o 22:55

@budemmamca kolegyňa mala prve v 45 a všetko v pohode.

anonym_6615ee
Včera o 22:58
@hopsas

@budemmamca kolegyňa mala prve v 45 a všetko v pohode.

@hopsas prvé dieťatko v 45?to je už naozaj neskoro

belllinka
Včera o 23:18
@cyberk

Tak… zas s kazdym kamaratom si netreba robit dieta hned, ale stara nie si.

@cyberk zase si trapna? 🤦‍♀️ Pise, ze je po rozvode, tak ju nemusis oznacovat za nejaku stetku, ktora si robi s hocikym dieta len tak z rozmaru.

miadi
Dnes o 02:40

36 r preco si myslis ze neskoro ? Ja som mala druhe v 37 a este nikdy som nezistila preco si tie slaboduche osobky myslia ze to je “neskoro “ a v podstate ma to ani nezaujima . Milioni hlupakov existuje milioni stupidnych nazorov ., na ktorych vobec nezalezi . Som stastna ze mam deti a ze som ich mala vtedy ked som
Ich mala a deti su stastne tiez . Ak som pre nejake ochechule stara to uz je ich problem. Ak si myslis ze v 36r si uz stara na dieta ., tak asi si . Ine nie su stare ani v 40+ . Ked je Niekto lenivy mat druhe dieta a vyhovori sa na vek hoci ma stale funkcny reproductivny system nuz asi im vyhovuje viac si povedat ze “ som stara “ ako “ som leniva “ mat druhe dieta . A to je uplne ok . Problem je len ked tuto ich logiku aplikuju na druhych . Ja by som zas nechcela mat deti v 18-20 a v 30 sa vytesovat ze coskoro budu dospele a mat ich z krku a tesit sa ze v 40 si konecne zacnem uzivat zivot ( nehovorim ze take su vsetky co mali deti v skorom mladom veku ale casto to tu niektore takto prezentuju) Ja si zivot uzivam aj s detmi a vobec nesnivam o tom ze kedy uz konecne budu velke a mat cas sama pre seba . No Neviem ci by som sa po rozvode hrnula do dietata s novym partnerom . Tvoj vek je tu najmensi ( ziadny) problem . Ja som nikdy nechcela rodit deti niekomu kto nie je Moj manzel . Toto by mi vadilo viac . Dalej dceru mas uz 9r a Keby si aj hnet otehotnela 10r medzi surodencami je uz dost velky rozfiel . + kazde Dieta by malo ineho otca .. ale ty si ty a riad sa sama sebou .

piece
Dnes o 05:52

Záleží hlavne od toho, ako sa ty cítiš a či si myslíš, že by si to ešte zvládla. Nezáleží na tom, čo ti tu mi napíšeme, sú aj staršie rodičky a v pohode. Takže v prvom rade to ty musíš vedieť, či si schopná mať ešte druhé dieťatko aj v takom veku alebo nie

Strana
z2