Stara na babatko?
Myslíte že druhé dieta v 36.rokoch je už neskoro?Dcera bude mať 9
ja som mala prve medzi 34-35r
@budemmamca ani by ma nenapadlo cítiť sa v 36 stara na babo 🙂
podla toho v akom si stave a v akom stave mas zivot. Neprikraslene
ja som mala prve medzi 34-35r
@anonym_9527bb a neskor este bolo dalsie?
@budemmamca ani by ma nenapadlo cítiť sa v 36 stara na babo 🙂
@sashka22 vazne?
Nemyslím
podla toho v akom si stave a v akom stave mas zivot. Neprikraslene
@martinmmartin mám po rozvode a druhého partnera ktory este dieta nema
@anonym_9527bb a neskor este bolo dalsie?
@budemmamca skoro bolo, no potratila som.
@martinmmartin mám po rozvode a druhého partnera ktory este dieta nema
@budemmamca Si na vrchole svojich ekonomickych moznosti, si pripravena na to ze lepsie po tejto stranke to uz nebude? Dochodok byvanie dlhy sny.....
@budemmamca Záleži od toho ako di na tom zdravotne aj fyzicky. Ak by som veľmi chcela nik by ma nepresvedčili to neskúsiť.
@budemmamca ja sa priznám, mám 30 a mám prvé a cítim sa stará už teraz.
@budemmamca drž sa toho, že dnes je vek len číslo. Jeden už v štyridsiatke neoklame vek či po fyzickej, psychickej aj zdravotnej stránke .Kým iný dostane druhý dych.Utcite to inak má zachovalá žena sediaca niekde v úrade ako bežná žena niekde za pásom a popritom má na starosti celý chod domácnosti, nedajbože záhradu, rodičov..Mám kamarátku v mojom veku čo je oproti mne zachovalá,pestavaná ..Nemá deti, vzťah jej stroskotal, celý život pri rodičoch ,prácu pol života na 6h. ľahkú.
Nevie čo ke starať sa o rodinu, deti...Viem len porovnať. Iné tehotenstvo som mala tesne po dvadsiatke, iné po tridsiatke. Dáš to ak to chcete obaja.
@budemmamca áno je to neskoro ale tvoja vec.
Tak… zas s kazdym kamaratom si netreba robit dieta hned, ale stara nie si.
Dnes bežne rodia 40tnicky
@budemmamca ja sa priznám, mám 30 a mám prvé a cítim sa stará už teraz.
@anonym_4f1452 Ja som to najviac zbadala ,že tehotenstvo po tridsiatke aj vychovávať dieťa je úplne iné ako v dvadsiatke. Ale zase udržalo ma to akoby dlhšie mladú. Ale nervy na puberiačku už nemám. Sme radi, že vyrástli a máme aj svoj kľud.
Ja som mala prve v 37. Skor to proste neslo. Druhe dieta mam tiez o par rokov neskor. Necitila som sa staro vtedy. Teraz niekedy ten pocit mam ze uz som stara. Ale napriek tomu som rada za obe deti.
Ak sa toto opytas o 10rokov, poviem že podla mňa už áno. Ale teraz? Ak si zdravá, tak urcite nie je neskoro.
@budemmamca
ja som v 36 rodila prve, o 3 roky druhe a o necele 2 roky tretie. Priklanam sa k martinmartin - zalezi ako na tom si po viacerych strankach.
Niekto stretne spravneho partnera v 20tich, iny v 30tke 😏.
Dnes bežne rodia 40tnicky
@pribinak Tá predstava, že by som mala ešte len 10 ročné dieťa uff..Pridem z práce ako zbitý pes a som rada, že mám uz deti veľké a nemusím riešiť všetky tie veci okolo...úplne mi stačí práca, domácnosť a konečne sa venovať aj sebe a cestovaniu viac.Aj s deťmi občas, ale veľké je to iné.
@budemmamca
@budemmamca ja mam 30 a dcéra má 11 ale ja už by som sa necítila na ďalšie,proste po tom ze už je veľká a samostatná a znova všetko od začiatku....mne sa zdá všetko od 33 hore,že už je to naozaj veľa
Tak… zas s kazdym kamaratom si netreba robit dieta hned, ale stara nie si.
@cyberk Tak tak..
@pribinak Tá predstava, že by som mala ešte len 10 ročné dieťa uff..Pridem z práce ako zbitý pes a som rada, že mám uz deti veľké a nemusím riešiť všetky tie veci okolo...úplne mi stačí práca, domácnosť a konečne sa venovať aj sebe a cestovaniu viac.Aj s deťmi občas, ale veľké je to iné.
@budemmamca
@anonym_88e135 prečo? Niektoré mamičky majú úplne iný pohľad. Mam zarobené, strechu nad hlavou, nejaké skúsenosti a tak si to dieťa a aktivity s ním užívam
Sú deti, ktoré sú veľmi v pohode, naskočia na rodinný vlak a zdieľajú aktivity s rodičmi
36 za mna idealny vek
Ja mam 41, čakám babatko, trochu prekvapko, lebo sme si s mužom povedali, čo sa môže stať z jediného sexu v našom veku 😆
@budemmamca prvé a posledné som mala v 39.
@anonym_88e135 prečo? Niektoré mamičky majú úplne iný pohľad. Mam zarobené, strechu nad hlavou, nejaké skúsenosti a tak si to dieťa a aktivity s ním užívam
Sú deti, ktoré sú veľmi v pohode, naskočia na rodinný vlak a zdieľajú aktivity s rodičmi
@pribinak Áno ,áno to súhlasím. Ale ako som písala aj jej keby som veľmi chcela a samozrejme obaja.Nikto a nič by ma neodradilo.Mohlo by mi tisíc ľudí povedať,že som nato stará aj tak by som urobila pre to všetko.
Ja vidim len ten rozdiel nič viac. Ale som najviac vďačná, že ich mám. Áno druhé u nás ani neviem ako nastúpilo na náš rodinný vlak.
V 36 som mala prvé. Vôbec to nie je neskoro

@budemmamca ja som mala druhé v 37 a v pohode