Štítna žľaza a tehotenstvo
Mamicky/buduce mamicky prosim Vas neviete mi poradit endokrinologicku ktora napriek tomu ze sa liecim na stitnu zlazu nema problem s tehotrnstvom. Beriem euthyrox a thyrosol od augusta uz asi nafurt.
Pripadne nemate skusentosi ze aj napriek tomu ste boli tehu a vsetko dobre dopadlo ?
Dakujem
Výmenný lístok+zdravotnú kartu... Treba tam zavolať a objednať sa... Datum ktorý ti dajú tak v ten deň musíš prísť hneď ráno pretože robia rovno odbery.. Ja som uzivala počas tehu euthyrox zvýšenú dávku 🙂
@lorin29 euthyrox sa v tehu bezne berie problem je thyrozol . A kartu mam vypytat od obvodnej ?
Ci staci zobrat spravy od dr. Dakujem
Áno od obvodnej... Najlepšie zobrať celú kartu
@lorin29 super dakujem
Som zvedava ajy termin mi daju
Držím palce😊
@lorin29 dobrý deň majú nejakú stránku ? Nejak sa tam objednáva toje pobyt ? Alebo ako to funguje ďakujem
@michaelagburova dobrý večer objednáva sa.. Najskôr na vysetrenie a potom posúdia ci treba ďalšie vyšetrenie bud ambulantne alebo cez hospitalizáciu

@lorin29 prosim ta a co mi treba keby tam chcem ist ? Viem aj najskor zavolat ? Ide mi o to aby som tam necestovala z ba nato aby mi povedali ze neodporucaju tehu ako ano viem ze idealne je byt zdravy bez liekov a otehotniet ale zial to neni moj pripad