Stop ovulačným testom
Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝
@sofi88 @mariankamk @huncut takze baby, dnes by mal byt oficialny 1.den meskania.... cyklus mavam vzdy 30dni a aj keď je ovu tesne pred ms, ms pride načas, nikdy vtedy som nemala klasickú lutéanku 🙂 🙂 🙂 tak som z toho jelen 🙂 🙂 pockam este apoň do piatku a ak teplota neklesne bude to 6d po ocakavanej ms a urobim si testik aj ked tomu neverím 🙂 🙂 ovu bola podla mna v 6DC a aj 25DC prikladam grafik...ja som podla ovu 6DPO ale ms mala prist nikdy nemeska ani ked bola ovu 23den nemeskala mrcha a luteanka bola vtedy (vo februari aby som bola presna ) len 7 dni...bo po 30DC prisla mrcha....kuk grafik 😝
@mariankamk kľudne môžeme....ale BT meriame aj naďalej nie? 😎
@lucinkab no skôr ako o 5-7 dní necakaj ani MS, ani tehu, ešte máš čas 😉
a ja už nemeriam, je mi to úplne zbytočné...
@mariankamk myslis ze sa mi to 1xposunulo a bude tradicna 11dnova luteanka 🙂 ?
@mariankamk v zivote som nemala dlhsi cyklus ako 31dni..a toto potom bude 36dni ak bude klasicka luteanka 🙂
@lucinkab myslím, že áno
@mariankamk no uvidime aj na zaklade teplotky.....tak to bude extra dlhý cyklus.... 😀 co ma netesi radsej mohla dojst nacas mrcha ak tam nic nie je 🙂
@lucinkab no tak to je super, že mešká... ty sama poznáš svoje telo a svoj cyklus, len mi je divné že aj ked máš ovu tesne pred ms tak luteálka je krátka potom a to nieje dobré, lebo by mala byť 12-16dní a čo som čítala tak min.10dní aby sa mohlo uhniezdiť v maternici... som zvedavá ako dopadneš a teším sa na testík, ja som dnes 30DC ale nechystám sa testovať vobec, uvidím čo sa bude diať....a moj cyklus je od 32-36dní, teraz väčšinpou tých 32 býva
@lucinkab 5dnoveho? 🙂 kludne aj neskor...ja som mala prvy pozitivny test az 40DC a cykly som mavala 28dnove..tak si vies predstavit...a plne suhlasim, na testy som dala tolko peniazkov, ze kludne som si mohla za to nakupit dost veci na seba minimalne, pripadne nieco este uzitocnejsie...
@hviezdicka111 kolko ste ss snazili?
@huncut no vravela ale samo sa to po 2mysiacoch bez hak upravilo, teraz som ju zmenila za novego dokyho u nas v BB 🙂 no kukni si v albumegrafiky ja som cez dovolenku mala max 2dnovu pauzu a aj cez ms tak uvidime ale od minuleho piatku sex neebol.. 🙂 nevadzemem po navrate do práce 🙂 🙂 a toto je po 3 normalnych cykloch zase cudne, mozno kvoli tomu ze sme boli 23dni pri mori+lietadlo 🙂 a mozno ten naj dovod 😎
@huncut take pocity aj bielkovy hlie som mala v 6DC aj 25DC cize podla mna boli dve...uvidime nejdem dufat aby som nebola sklamaná, počkam kym bude aspon 15DPO po poslednej ovulke skor test nejdem robit... dnes je 6DPO cize ak neklesne teplota a neride ms test hcg si urobim v pondelok abo utorok obtyzden cize 30-31.7 😀 😀 len dufam ze nedojde a nenatahuje sa mi umelo cyklus 🙂 inak budem musiet k dokymu..menila som lebo tento je spicka na SVK ak by bol problem s pocatim a tehu... 🙂 a moja byvala nemala ani vlastne sono, tak preto a este som, tam musela dochadzat 50km
a beriem iba kyselinu listovu ak by som ostala tehu aby babu nic nechybalo, a vit.C+kopu zeleniny a ovocia
@lucinkab no tak je fakt možné že si mala 2 ovu, občas sa to stáva.... jasné že sa nechceš namotávať, ale nádej je vždy 😵 mňa dnes pobolieva podbruško a som unavená už pár dní, ale nepripisujem tomu žiaden význam...uvidíme čo sa bude diať dalej, teraz sa chystám na nefrologiu na vyšetrenie, takže zajtra by som mala zbierať celý deň moč, uvidím či mrchaňa nedorazí... ja tiež nechcem testovať, dnes som vlastne 30DC tak si počkám ešte radšej, tiež nechcem byť sklamaná...ja som lekára tiež menila, hned po MA, nebola som spokojná 😒 je super že si si našla odborníka a jasné že dochádzať 50km nieje bohviečo, ved ked budeš tehu tak to by ti neprospievalo vobec
@huncut no keby bola aj jedna ale mohlo by to uz vyjst uz sme z toho snazenia unavený....ja som sa dnes po polnoci zobudila ze mi je navracanie a bezala na wc...ale neberiem to ako znak, palia ma bradavky 🙂 ale neriešim , čakam aspoň do 15dpo......to by uz mal byt pozitivny test ak si tehu....skor nekupujem ziadny test 🙂
@lucinkab to ti verím, my sme tiež jeden cyklus boli taký nažhavený že skoro každý deň sme snažilkovali 😀 ale neúspešne... tak ja neviem, možno to bolo fakt veľa a také silené...takže teraz sme ani nejako nemali na seba čas a ja som bola pár dni bez manžela...no uvidíme, ale tiež nedávam nádej aby som nebola sklamaná, doma mám posledných 5 ovu testov ale to nechám tak, radšej počkám
@huncut no my sme sa nenutili...na dovolenke sme boli posledne 2dni min.cyklu a tento cyklus do 20DC takze tam len more, sex a jedlo.... 😀 😀 😀 tam to slo samé-....ale tu sa mm nema k cinu aj stres aj vsetko a teraz sa mu reze 8mička a je akomalé dieta...nervivý umrnčaný.. 🙂 tak snad nam to vsetkym vyjde....aj nam aj kamoske ta je 17dpo dnes... 🙂 🙂 a grafik nemas?
@lucinkab no tak to ste dobre vystihli....tomu verím že na dovolenke sú úplne iné chute 😀 pohodička, dobrá nálada, teplo, voda a len vy dvaja, tak to sa dá poriadne si užívať 😉 nám tento rok dovolenka nevyjde, kedže sa ideme sťahovať, máme už hypo aj byt kúpený, takže o chvíľu začíname baliť a pomaličky prerábať
a graf mám, ale taký nijaký, manžel chcel aby som sa odreagovala a nesústredila sa na meranie, tak som nemerala...ved sama vidíš....tak ani neviem kedy bola ovu
http://www.fertilityfriend.com/home/3fd9c4
@lucinkab no ale aj na ten 25DC by bola šanca ved spermie vydrža čakať 2-5 dní takže všetko je možné, jedna známa dokonca mala sex 7 dní pred ovu a zadarilo sa 😉 no domček je super, my máme 3izbový byt teraz kúpený, tiež možno neskor niečo poriešime, ale konečne to teraz je "naše" teda ak to všetko splatíme, ale doteraz sme boli v podnájme a to sú zbytočné vyhodené peniaze
@huncut ten podnajom to ano € idu von oknom... 🙂 tu v BB vyjde 3izbovy byt ako monotovany domcek mimo BB tak preto domcek... 🙂 a tu 2.moznost by sme brali obe 🙂 🙂 🙂 nebojme musime dufat ze raz to prijde.....tuzim zazit ten pocit ake to je byt tehu ☹ ☹ ☹ snad sa mi to raz podari ☹ ☹

babulky, ja by som pridala do zoznamu zakazanych veci aj filmy o tehotenstve 😝 😀