Stop ovulačným testom
Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝
@hviezdicka111 ja som pred hak mala aj tu blbu tabletku 24PO ☹ ☹ tak som snáĎ ok...toto je 6ty cyklus od vysadenia a 4ty od snazenia ☹ ☹ a ms nikde ☹ ☹ idem ja na sono prsnikov pa
@lucinkab no mne po vysadení síce ms chodila, ale mala som kopu iných problémov, s tlakom, s hlavou a podobne....takze dost dlho som sa spamatavala z nej...mozno pol roka, kym som fungovala ako pred nou.... takze vynalezcovi HAK prajem, nech ho pekne v pekle poopekaju 😀 a to som cele roky, kym som ju brala bola spokojna a ziadny problem som nemala...
a drzim palce, podla mna to chce nejaky cas, kym sa ti hormony ustalia...ale nejaku dobu to mozno este potrva.. ale v poriadku isto budes 🙂 🙂 neboj nic 🙂
@hviezdicka111 no vraj si mam o 7dni urobit tehu test... 🙂 na zaklade sona prsnikov.... 😀 😀 😀 aj ked sa necitim inak okrem popichavania v podbrusku a palenia bradaviek nemam nic 🙂
@lucinkab no mna bradavky aj svrbeli....a palili...take zvlastne....podla mna by to aj mohlo byt 🙂 aj to podbrusko, ja som mala celu dobu pocit, ako pred ms, alebo ako keby som ms aj mala..taky pocit v bruchu, krizoch a ms nikde 😀 😀 😀 no dufam, ze ti to vyjde 🙂
@hviezdicka111 snad ano uvidime.... 🙂
@hviezdicka111 ja pockam radsej dlhsie ako sa zbytocne sklamat a vyhodit peniaze za hcg test.... takze ak tam daco je aspon budu silne // . 🙂 dost bolo zbytocneho uponahlania 🙂 a ty mas ktoreho gyn?
snazilky... tento cyklus som to definitivne vzdala, uz nebudem cakat za ovulkou a od zajtra nasadzujem Duphaston ☹ tak vam vsetkym drzim silno palceky..
kazda zena ktore da na svoje telo pozna samu seba svoje telo a svoj cyklus, vie kedy ovuluje a vie kedy je tehu a nepotrebuje k tomu ovu ani tehu testy. .)
nehovorim ze som ich nepouzila nikdy ..ale ak clovek sa sustredi sam na seba a bude si vsimat co mu hovori pridoda
nepotrebueje tieto veci k tomu aby vedel ci teraz ma sa snazit a ci teraz uz me testovat ci uz budu dve ciarky...
zisti to kazda sama a presne...
@ennynka no ja som v vszp...neviem ci to hradi kazda.... ale mna moja gyn tam sama poslala..... ze pre istotu ja si vystrujem prsniky kazdy mesiac v rodine nemame ani problemy s prsnikmi...ale vraj pri mojej velkosti treba ist....75G ale ono to ma ist kazda.... 🙂 po 21roku zivota sa mi vidi a raz za 2 roky 🙂 do 40tky potom uz mamografiu....a s pozitivnou rod. anamnezou chodia kazdy rok ....ovsem zadarmo....ja som platila len za potvrdenie priepustky a to 1€ 😀 😀 😀

@lucinkab no dva roky je podla mna v pohode 🙂 ja som si po vysadeni pripadala dost pokazeno 😀 😀 😀