Strašná bolesť prsníkov
Ahojte..s druhom sa snažíme o dieťa uz 7cyklus. Tento mesiac ma relativne dost skoro zacali pobolievat prsia a stale viac sa to stupnuje. Mam este 6 dni do MS a prsia ma bolia prakticky od 3dp ale dnes uz nehorazne. V strede su tvrde, bradavky ma abnormalne bolia ale teraz sa uz pridala aj bolest ked som v klude, obcasne akoby krce alebo tahavé bolesti raz z boku raz zhora. Mam uplne navreté, vyslovene horuce, pocit akoby som mala zápal alebo silnu svalovku. Moze to byt priznak tehotenstva? testovat este nechcem, az v den MS. Prosim, skusenosti hlavne.. nie vysmechy a ironiu. Dakujem 💐
@pininka1 ja este nemam dieťatko a odkedy sa snazime som si uz nahovarala kadeco ale toto je extrem, obcas ni je do placu od bolesti. Takto ma nikdy v zivote neboleli.. nevies nieco po com by sa mi ulavilo? kupila som si dnes alchemilku ale nejak mi to nepomaha.. dakujem za odpoved, dufam, ze to bude tehu a nie nejaka choroba..
Zial nic ti neulavi, ale postupne to prejde. Ja som tiez az plakala a myslela som ze si ich odrezem. Viem ze zeny si davaju kapustove listy do podprsenky ale ci to ozaj pomaha neviem
@pininka1 boze.. takze to naozaj moze byt? ah uz len vyckat tyzde. a urobit si test.. ak to nebude tehotenstvom idem na preventivku lebo tato bolest sa vymyka normalu
@pininka1 skusim mozno zajtra, pozajtra.. velmi som zvedava, hodim sem potom vysledok 🌻
Môžu to byt hormonálne zmeny veľmi dobre sú kvapky Mastodynon mám vyskúšané
@macikovaiveta dakujem, ak to nebude tehotenstvom, letim ku gynekologovi. Celu noc som nespala kvoli bolesti

Ano, ja som toto presne mala v kazdom tehu. Ani test som si nemusela robit.