Stres v práci mi nedovolí počať dieťatko?
Ahojte dievčatá,
idem sa vám viac menej vyrozprávať a velmi by som si vážila každý váš názor alebo radu. Velmi túžime po miminku, snažíme sa už vyše roka. Boli sme na vyšetreniach, muž je ok, ja mám zbúrený nejaký hormón ale nič vážne. Beriem hormóny, z ktorých mi vobec nie je dobre a mám z nich depky. Ale moj aktuálny problém - mám hrozne stresujúcu prácu, z ktorej chodím nešťastná a doslova mám zo stresu kŕče v bruchu a nechutenstvo do jedla. Zostávam tu iba preto, lebo každý mesiac dúfam, že to už výjde ale ono to bohužial nevychádza a každý mesiac je pre mňa sklamaním a zároveň nešťastním, že nevidím svetlo na konci tunela (odchod z práce). Nedarí sa nám možno práve preto, že prežívam takýto neskutočný stres a že nie som šťastná...Tento rok nás asi bude čakať umelé oplodnenie a ja sa velmi bojím, že keď dám výpoveď v práci, a náhodou sa zadarí, tak ostanem bez práce, bez príjmu, a bez materskej. Nie sme na tom až tak zle, že by sme nevyžili z jedného platu ale predsa len...nájsť si novú prácu - áno, to je moj plán, ale čo keď medzitým otehotniem a tehotnú ma už nikam nevezmú...alebo otehotniem hneď v novej práci? Mám v hlavne hrozne moc otázok a preto sa obraciam na vás milé dievčtá. Aký je váš názor? Alebo máte s takouto situáciou skúsenosti? Viem, že rozhodúť sa budem musieť v konečnom dosledku sama ale životné príbehy iných by ma možno trochu nakopli 🙂 Ďakujem a prajem vám všetkým krásny deť

@titi10 ja som to mala ako ty. a teraz vobec neriesim ako to dieta vzniklo. rozdiel ziadny laska taka ista. mozno este vacsia