icon

Stres v práci mi nedovolí počať dieťatko?

titi10
7. jan 2020

Ahojte dievčatá,
idem sa vám viac menej vyrozprávať a velmi by som si vážila každý váš názor alebo radu. Velmi túžime po miminku, snažíme sa už vyše roka. Boli sme na vyšetreniach, muž je ok, ja mám zbúrený nejaký hormón ale nič vážne. Beriem hormóny, z ktorých mi vobec nie je dobre a mám z nich depky. Ale moj aktuálny problém - mám hrozne stresujúcu prácu, z ktorej chodím nešťastná a doslova mám zo stresu kŕče v bruchu a nechutenstvo do jedla. Zostávam tu iba preto, lebo každý mesiac dúfam, že to už výjde ale ono to bohužial nevychádza a každý mesiac je pre mňa sklamaním a zároveň nešťastním, že nevidím svetlo na konci tunela (odchod z práce). Nedarí sa nám možno práve preto, že prežívam takýto neskutočný stres a že nie som šťastná...Tento rok nás asi bude čakať umelé oplodnenie a ja sa velmi bojím, že keď dám výpoveď v práci, a náhodou sa zadarí, tak ostanem bez práce, bez príjmu, a bez materskej. Nie sme na tom až tak zle, že by sme nevyžili z jedného platu ale predsa len...nájsť si novú prácu - áno, to je moj plán, ale čo keď medzitým otehotniem a tehotnú ma už nikam nevezmú...alebo otehotniem hneď v novej práci? Mám v hlavne hrozne moc otázok a preto sa obraciam na vás milé dievčtá. Aký je váš názor? Alebo máte s takouto situáciou skúsenosti? Viem, že rozhodúť sa budem musieť v konečnom dosledku sama ale životné príbehy iných by ma možno trochu nakopli 🙂 Ďakujem a prajem vám všetkým krásny deť

Strana
z2
juliet86
14. nov 2020

@titi10 ja som to mala ako ty. a teraz vobec neriesim ako to dieta vzniklo. rozdiel ziadny laska taka ista. mozno este vacsia

titi10
autor
15. nov 2020

@ysseba dakujem, ja som uz z prace chvála panu bohu odisla 😊 Len sa ozivila diskusia, lebo napisala holka, ktora je v podobnej situacii. Ale aj tak dakujem velmi pekne, si zlata 👌

tinusicka
17. nov 2020

@titi10 ďakujem za odpoveď 🙏
Najradšej by som tiež nechala prácu ale bojím sa že potom čo bude ďalej. Mám super manžela ktory ma podporuje ❤️

titi10
autor
17. nov 2020

@tinusicka aj ja som sa velmi bala ale presne, ze zaklad je mat manzela, ktory ta podpori. Aj mna velmi podporil. Ulavilo sa mi a nelutujem to absolutne. Neboj sa spravit tu zmenu, ty si na 1. mieste.

tinusicka
18. nov 2020

@titi10 ďakujem veľmi pekne ❤️

titi10
autor
18. nov 2020

@tinusicka ja viem, ze sa ti to teraz zda nepredstavitelne a mas strach. Bola som na tom podobne. Ale akonahle to spravis a prejde nejaky cas, budes sa sama seba pytat, preco si to pre boha nespravila uz skor. Neboj sa, dobre bude (PS: uz som ako Matovič 😂)

tinusicka
6. jan 2021

@titi10 ďakujem, podarilo sa ti najst pracu. Najviac sa bojim ze ked odidem v tejto situacii si nenajdem prácu ☹️

Strana
z2