icon

Stresové obdobie a snaženie sa

26. júl 2022

Baby, podarilo sa niektorej z vas otehotniet aj napriek tomu ze ste mali take viac stresove obdobie?

mamamasama
•
26. júl 2022

Mne nie

dominikak4
•
26. júl 2022

Máme teraz dosť vypäté obdobie doma - ja to ešte znášam ok, ale muž je hotový, schudol, stále je unavený....a teda ideme naplno každý mesiac a vyslovene cez moje plodné dni a nič, stále negatívne testy, takže má to svoj vplyv podľa mňa....

svetlonos
•
26. júl 2022

Nie - 1,5 roka stresu a nic. Potom dva mesiace pohodove a ten druhy mesiac to vyslo. Tyzden pred tym som si povedala, ze uz na to nebudem mysliet a zvolnim. Aj keby to malo trvat este rok, tak v poho. Tak som bola uprimne nastavena. Plodne dni sme nejak neriesili 🙂
A ked ten mesiac ked mi to zacalo byt jedno som otehotnela.
Takze stres bol brzda velka.

gabika9878778
•
26. júl 2022

Nie. Musela som nato úplne zabudnúť. Veľmi som sa trápila, pretože sme o prvé dieťa prišli a veľmi rýchlo som chcela druhé nedarilo sa nám ako by som chcela. Však na určitý čas som úplne zabudla povedala som si bude ako ma byt a príde to v pravý čas a buuuummmm. Ma skoro 18 m. 🫶 držím palce

vazky_a_motyle
•
26. júl 2022

Tiez sa nad tym zamyslam lebo ved vsade sa pise ze co sa nedari a komplikuje, choroby, za vsetko moze aj stres. Ale no nestresuj sa v dnesnej dobe... 🤔 tiez stresujem v kuse, kortizol nie je dobry ale tak neviem ci sa da na to zabudnut ...

autor
•
26. júl 2022

@vazky_a_motyle ved toto...lahko sa povie nestresuj, ked stale nieco...

alison11
•
29. júl 2022

Aj ja som tento mesiac zvolnila nesledujem podné dni ani neriešim tak uvidíme ale stresu mám dosť aj tento mesiac tak to nechávam tak ke´d má prísť príde. predošlé mesiace 3 zaradom sme sa snažili počas plodných dní a nič.

autor
•
30. júl 2022

tak vyzera ze sa nam podarilo aj napriek miernemu stresu...myslite ze ten stres ho mohol nejak nedajboze ovlyvnit/poskodit ? este mam sice par dni do MS ale uz mi vysiel slabucko pozitivny