Štvorročnáúzkosť a snaha otehotnieť
Ahojte..4r..mám uzkosti..
Mala som.tazke tie 4roky bojovala som z tým sama nikomu som nič nepovedala až teraz prišli na mňa také uvoľnenie ,že veď nemusim to tak skrývať a tým ,že som to tak skrývala to stále vo mne je... Mávala som aj Panické attaky.No zajtra idem prvýkrát psychiatrovi ale lieky nechcem 😲😳..Nemám to niejake silné už ,lebo som si uvedomila ,že je to vo mňe..ale najviac ma trápi to že vplyvom toho som sa naučila zle dýchať..Neviem sa voľne nadýchnuť nádychujem sa hlboko a tak zle ,verím že psychoterapia mi pomôže uvoľniť svaly napäté sama to neviem 😑..
Mám priateľa a snažíme sa o bábo rok...Z bývalim mám dve vteyd som problém nemala,ale nemala som ani uzkosti ešte ...A teraz nejde to..Neboli sme ešte na spermiograme ,lebo už má tiež dve deti ,a myslím že promlem bude ten môj psychicky stav..☹️Môže to byť kvôli tomu dýchaniu ,že sa neviem uvoľniť.. ovuláciu ciitm každý mesiac..Bolieva ma brucho a tak... užívam kys.listovu D a K a sem tam si dám gynex.DAKujem
@luccija Ja už mama som.😘ale chcela by som ešte byť 😌,neviem prečo sa branim myslíte že nemusím?

@laurinqa980 prečo sa tak branis liekom?Neskúšala si aspoň psychoterapie?Keď chces byť mama musíš mať pevnú psychiku🙂