Styk každé dva dni počas cyklu - stačí to k otehotneniu?
Stačí k otehotneniu styk každé dva dni počas cyklu?
Ďakujem
áno stačí. Či sa podari nikto nevie, ale určite nemusíte mat sex každý deň a ani to nie je dobre, spermie sa musia doplniť a “dozrieť”😂
Stačí, ale otehotnieť môžeš aj nemusíš.
Stačí, ja som tak otehotnela.
My sme tak a hneď na prvý šup tehotná v 42 rokoch 🤪🤪🤪
Ono k otehotneniu vždy stačí len jeden pohlavný styk, to nie je puzzle aby si to skladala z niekoľkých častí 😃 akurát sa nedá vopred povedať, ktorý pokus bude ten správny 🤷♀️
autorku asi zaujima komu sa to tak podarilo...tak nam sa to pri prvej dcerke takymto sposobom podarilo....no pri druhej sa nepodarilo...treba vyskusat a ked nejde riesit s doktorom...
no ono je aj dobre, aby spermie dozreli, nemusi byt kazdy den ci druhy spravne riesenie, ako ani dlho nic. Ved vies kedy mas cca plodne obdobie, tak predtym trochu pauza a v plodnom obdobi sup do toho. Nam to tak vyslo hned.
Staci aj 1 sex za mesiac. Poradim ti nekalkuluj, proste sa milujte, kedy chcete. Cim viac budes tlacit na pilu, ratat, v tom vacsom strese budes a to nepomaha.
3x a vždy na prvýkrát 🤗🤣😍
my sme mali sex 1krat a vyslo to hned :D
My sme skúšali aj každý deň aj obdeň každý tretí deň 🤦♀️nešlo to, a teraz to mame tak keď máme chuť ideme na to..
Je pravda že keď to chceš najviac, tak to nejde.
V centrách väčšinou radia každé tri dni, aspoň pred spermiogramom 3 dňová abstinencia, tak asi tri, ale radšej to nehrotit, my sme mali minuly mesiac dobre že nie sex maratón a aj tak nie som tehotná...lepšie je byt psychicky v klude a zbytočne sa nesledovať a snad to raz príde... 🍀

Môže a nemusí. A obvykle, keď to chcete, tak nestačí, a ak by ste práve nechceli, hup a je to tam...