icon

Styk každé dva dni počas cyklu - stačí to k otehotneniu?

26. júl 2020

Stačí k otehotneniu styk každé dva dni počas cyklu?
Ďakujem

hefo
26. júl 2020

Môže a nemusí. A obvykle, keď to chcete, tak nestačí, a ak by ste práve nechceli, hup a je to tam...

barus26
26. júl 2020

áno stačí. Či sa podari nikto nevie, ale určite nemusíte mat sex každý deň a ani to nie je dobre, spermie sa musia doplniť a “dozrieť”😂

aadkaa
Autor odpoveď zmazal
tmtm
26. júl 2020

Stačí, ale otehotnieť môžeš aj nemusíš.

junova
26. júl 2020

Stačí, ja som tak otehotnela.

vilma7
26. júl 2020

My sme tak a hneď na prvý šup tehotná v 42 rokoch 🤪🤪🤪

sissy27
26. júl 2020

Ono k otehotneniu vždy stačí len jeden pohlavný styk, to nie je puzzle aby si to skladala z niekoľkých častí 😃 akurát sa nedá vopred povedať, ktorý pokus bude ten správny 🤷‍♀️

ivinkapink
26. júl 2020

autorku asi zaujima komu sa to tak podarilo...tak nam sa to pri prvej dcerke takymto sposobom podarilo....no pri druhej sa nepodarilo...treba vyskusat a ked nejde riesit s doktorom...

euka210
26. júl 2020

no ono je aj dobre, aby spermie dozreli, nemusi byt kazdy den ci druhy spravne riesenie, ako ani dlho nic. Ved vies kedy mas cca plodne obdobie, tak predtym trochu pauza a v plodnom obdobi sup do toho. Nam to tak vyslo hned.

amelie2017
26. júl 2020

Staci aj 1 sex za mesiac. Poradim ti nekalkuluj, proste sa milujte, kedy chcete. Cim viac budes tlacit na pilu, ratat, v tom vacsom strese budes a to nepomaha.

supucka
27. júl 2020

3x a vždy na prvýkrát 🤗🤣😍

macko1007
27. júl 2020

my sme mali sex 1krat a vyslo to hned :D

misa11111
27. júl 2020

My sme skúšali aj každý deň aj obdeň každý tretí deň 🤦‍♀️nešlo to, a teraz to mame tak keď máme chuť ideme na to..
Je pravda že keď to chceš najviac, tak to nejde.

domig1
28. júl 2020

V centrách väčšinou radia každé tri dni, aspoň pred spermiogramom 3 dňová abstinencia, tak asi tri, ale radšej to nehrotit, my sme mali minuly mesiac dobre že nie sex maratón a aj tak nie som tehotná...lepšie je byt psychicky v klude a zbytočne sa nesledovať a snad to raz príde... 🍀