icon

Syndróm lepivých doštičiek a snaha o otehotnenie

ivonka121
16. jan 2021

Ahojte baby zaujíma ma či vám bol zistený syndróm lepivych dostičiek ešte pred otehotnenim? A či sa podarilo otehotnieť keď ste sa začali liečiť ( anopiryn..) Ja som absolvovala 4x KET , 1x IUI , xy krát plánovanie pohlavného styku s clostylbegit a dufasthon vždy neúspešne. Genetika, štítna žľaza a imunoalegologicke vyšetrenie sú ok. Dokonca som absolvovala aj laparoskopiu taktiež ok. Priateľ má spermie v poriadku. Mám 31 rokov snažím sa už 12 rokov. Ďakujem za odpovede

Strana
z2
dejna_
6. máj 2021

@1212katka1212 hej injekcie na riedenie krvi 🙂. Všetko bude v poriadku. Prajem vám veľa zdravíčka

1212katka1212
6. máj 2021

@dejna_ dakujem pekne 🙂, dufam ze ano. Aj tebe to zistili?

dejna_
7. máj 2021

@1212katka1212 nie mne to nevysetrovali ..ja mám glykoprotein IIIa heterozygot a PAI-1 heterozygot..pre jednu hematologicku záväzná diagnóza a chce dať anopyrin a pre druhú nie až taká vážna diagnóza tak preventívne fraxaparin 😏 čiže hop alebo trop ale asi je to vždy o šťastí a náhode čo zaberie

1212katka1212
7. máj 2021

@dejna_ aha...no tak teraz si len vybrat 🙄 ..ale hej ako pises je to aj o stasti

dejna_
7. máj 2021

@1212katka1212 uvidíme ako chodím do Ba k MUDr. Drakulovej určite vie čo robí ona je veľká odborníčka rieši takže prípady leukémie atď takže je logické že moje výsledky sú pre ňu úžasné 🙈...ale musíme veriť že nabuduce to vyjde 💪

1212katka1212
7. máj 2021

@dejna_ jaaaj nedavno som o nej citala v nejakom casaku 🙂👍no tak drzim palce urcite to vyjde, treba verit 🙂

no_co_uz
9. okt 2024

@e1i
Ahoj mozem sa opytat? Anopyrin/aspirin si zacala brat kolko pred vkladom? A brala si teda subezne s clexanom? Ja budem mat clexan 0,4 a rozmyslam ci si sama nedoordinujem aspirin lebo aj napriek pichaniu clexanu stale potratim

dejna_
9. okt 2024

@no_co_uz ja som si sama doplnila anopyrin ku clexan 0.4 a všetko v pohode...tiež sa lekári tvárili že stačí jedno...

e1i
9. okt 2024

@no_co_uz sama si neordinuj objednaj sa na hematologiu na odber lepivych dosticiek

Strana
z2