icon

Tabletky Inofolic - skúsenosti

tinka0000
5. mar 2018

Ahojte baby..Ma niekto skusenosti s tabletkami INOFOLIC???Dakujem.

Strana
z2
sandy152
8. mar 2018

@siska266 ja som to brala tak ze urcite to pomoze, a hlavne treba sa snazit pravidelne, my sme sa kazdy druhy max treti den a vyslo to, uz som skoro v 18 tyzdni. Drzim velmi palce, pozitivne myslenie robi vela 🙂

marianna_peskova
8. mar 2018

Tridsať dní som užívala lacnejšiu verziu Inofolicu - Femibion (https://www.pilulka24.sk/femibion-1-kyselina-li...). Ale na základe recenzií a skúseností žien nie len na Modrom koníkovi, som sa rozhodla vyskúšať prášok Inofolic. Beriem jedno vrecúško ráno a večer, pretože jedna dávka obsahuje 200 mg kyseliny listovej a žena snažiaca sa o dieťa by mala brať dávku 400 mg. A presne toľko obsahovala jedna tabletka Femibionu.
S vedľajšími účinkami som sa osobne nestretla.
Či Inofolic alebo Femibion pomáha, neviem zatiaľ posúdiť, lebo sa s partnerom snažíme len krátko. 🙂

sandy152
8. mar 2018

@marianna_peskova Inofolic je nieco uplne ine ako Femibion 🙂 Femibion je sice kyselina listova a vitaminy ale Inofolic obsahuje latku ktora pomaha pri dozrievani vajicom co Femebion nebsahuje .)

siska266
8. mar 2018

@sandy152 Veď ano treba myslieť pozitívne to je pravda, ale už po roku a 3 mesiace snaženia a okolo nás všetkých tehotných a ešte aj v rodine je to také.....(a keď výsledky zatiaľ máme obidvaja dobré) A ak do pol roka nič, gyn. ma chce poslať do centra, no my by sme najradšej prirodzene. Jaaj musí sa to podariť, musí!!! V 18 tyždni si, joj tak gratulujem, nech pekne rastiete a ste zdravý.👏

siska266
8. mar 2018

@marianna_peskova Femibion treba užívať aspoň 3 mesiace ešte pred snažením sa otehotnieť. Ja ho síce užívam už rok a nič, ale teraz ho začnem užívam spolu s Inofolicom a čajom z alchemilky. Ako písala sandy152 je to len zásoba a vitamíny, inofolic už mal by pôsobiť aj na vaječníky.

sandy152
8. mar 2018

@siska266 Dakujem pekne aj ja drzim palce 🙏

marianna_peskova
8. mar 2018

@sandy152 V tom prípade by som nepovedala, že je to "úplne iné". Len Inofolic obsahuje niečo naviac ako Femibion...

marianna_peskova
8. mar 2018

@siska266 To isté tvrdia ženy o Inofolicu - že sa má užívať aspoň tri mesiace. Ale podložiť presnými výpoveďami to samozrejme nemôžem: to by som zasa musela prekopať aspoň dva roky diskusií. :D

siska266
8. mar 2018

@marianna_peskova No tých diskusií je o ňom dosť, len si vybrať :D Jednej pomohol druhej nie, to je hop alebo trop.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ewik_
8. mar 2018

Snažili sme sa pol roka...potom som začala užívať inofolic a piť alchimelkový čaj a za dva mesiace som teraz ostala tehotná... doktorka mi vravela že keď sa ženám nedarí pri inofolicu do pol roka chyba je v partnerovi... zatiaľ z jej pacientov ostali všetky tehotné po inofolicu a tie čo nie bola chyba v partnerovi..... ale samozrejme mne pomohol veľmi...

siska266
8. mar 2018

@sandra151 Tak ja som na tom podobne ja zase inofolic a alchemilku a potom už neviem...

siska266
8. mar 2018

@ewik_ Tak to sú dobré správy gratulujem, keby tak to bol aj môj prípad a zabral mi, no veď uvidíme.....mám užívať 2x či raz denne? Manžel má v poriadku spermie to už sme absolvovali a tiež užíva ešte aj tak folandrol a zinkosel + E vitamín.

ewik_
8. mar 2018

@siska266 ahoj ďakujeme veľmi pekne. 😊 ....no ja som užívala raz denne, ráno keď som sa naraňajkovala, na obed keď mi malá spala dala si alchimelkový čaj, a potom ešte raz večer som pila keď som malú uložila tiež ten alchimelkový čaj..dala sa do kľudu a vraveli sme si že to nejdeme siliť keď to príde to príde.. začala som viac jesť zeleniny a bola úplne v pohode a nemyslela na to že sa nám nedarí a nakoniec som ostala tehu.... držím ti moc moc palčeky a neboj raz to vinde a potom vám budem priať kopu zdravíčka počas tehu aj po ňom.... drž sa 😉 a užívaš inofolic tablety alebo prášok...

siska266
9. mar 2018

@ewik_ ďakujem si zlatá, ja Vám prajem tiež veľa veľa zdravíčka. Ja užívam ten prášok. A snažilkovali ste sa len cez plodné dni alebo ako?

ewik_
9. mar 2018

@siska266 aj cez plodné a viac menej vždy keď sa dalo....skoro vkuse.... neboj sa verím že sa Vám to čoskoro podarí

siska266
9. mar 2018

@ewik_ Pred hodinou som robila 2 ovul.tesy dnes mam 13 den

ewik_
10. mar 2018

@siska266prajem ti nech všetko vinde tak ako má...potom mi napíš 😊

siska266
10. mar 2018

@ewik_ Dakujem ved uvidime,dnes je muz v praci skusime zase zajtra na 15 ty den.

petra844
13. mar 2018

@tinka0000
Mne infolic nepomohol uzivala som ho pol roka a nic iba som pribrala skoro 6kg🙈🙈

00medved
13. mar 2018

Mne sa zda inofilic dost silny . Ani som ho nedopila cely . Ja beriem agnucaston kvoli nepravidelnej mentruacii a je asi najlepsi .mala som aj wild yam a ani ten nebol tak dobry . A ked som brala femigrad tak to mi bolo strasne zle pred menzesom

lola_4561
24. mar 2018

Ahojte baby, skúšali ste niektorá si dávať včelí peľ? Čítala som že ma dobre účinky na plodnosť.

nicoletnicol
27. mar 2018

Ahojte baby, od 15.3. beriem infolic a 25.3 som dostala silne krvácanie hneď som utekala na gyndu, mrkla na mna a vraj je vsetko Ok vzala krv výsledok negatívny, inak pred krvácaním som mala všetky príznaky tehotenstva tak vraj to bolo spôsobené infolicom o tyzden idem
na návštevu ku gyn.

siska266
28. mar 2018

Prosím Vás baby, stalo sa mi, že pri užívaní inofolicu, keď som si na oslave dala vínko, alebo doma niekedy kalíšok (pijem iba keď mám menzes) tak mi ostalo horko a v tvári som ostala červená ako rajčina. Žeby mal nepriaznivý vplyv na alkohol, môže byť???Podobné skúsenosti?

siska266
28. mar 2018

@ewik_ Ahoj tak tento mesiac nič zase, Ms mi prišla na deň :( posledný mesiac skúšania a ideme do centra už :(

ewik_
29. mar 2018

@siska266 neboj moja hlavne na to nemyslí.. keď to príde to príde a keď nie tak vám niekto pomôže aby si mohla aj ty to malé klbko šťastia nosiť pod srdiečkom....pfuj pfuj nech sa vám darí... držím palce nech si čím skôr tehulka 💓 kľudne mi napíš do správy...ak sa nepodarí ako si dopadla...👍

siska266
30. mar 2018

@ewik_ No naj by bolo prirodzenou cestou,ale tak asi nieco neni ok,ved uvidime.No ja myslim stale na to veru.V nedelu budeme mat oslavy a tam pridu 3 sesterky,ktore uz budu mat bruska,bude to pre mna tazke.Dakujem Ti za oporu,si zlata.Vy sa ako mate,v kolkom uz si tt,ako sa citis?

ewik_
30. mar 2018

@siska266 ja viem moja že by to bolo najlepšie takto. .fu tak to ti nezávidím..je to strašný pocit ako sa každá teší z bruška a ty sa musíš len pozerať..aj keď sme chodili na návštevy a všetky moje kamošky akurát mali novorodencov tešila som sa s nimi moc ale ten pocit že nám sa dlho nedarilo a u nich to bol rýchly priebeh... držím ti stále palce a veľmi ma zaujíma tvôj priebeh... koľko sa vám vlastne nedarí? A ináč najlepšia odpoveď na to keď sa ťa budu pýtať a že vy kedy bábo? Odpovedz keď to príde tak príde...a dajú ti pokoj....no vieš čo mám strašne nevoľnosti a nič sa mi nechce ale popri dcérke musím fungovať..som iba v 9tt ....😊

ludmila_bejby
5. mar 2023

@sandy152 môžem sa spýtať ako rýchlo si s inofolicom otehotnela

Strana
z2