icon

Tehotenský test: Môže byť druhá čiarka z Gonasi Kit?

nita12
21. sep 2024

Ahojte, som 14dpo a neprisla menstruacia, ovulaciu mam potvrdenu, ale vraj neprebehla uplne idealne.

Pred ovulaciou som si pichla 1x Gonasi Kit a potom po ovulacii 3 dni po tretinkach opat Gonasi Kit, posledna tretinka bola pichnuta pred 7 dnami.

BT mam stale vysoku, dokonca posledne dni narastla opat. Nevydrzala som to a urobila si dnes test s tym, ze si urobim ten isty test zajtra a uvidim, ci bledne alebo tmavne.

Test ukazuje dost tmavu druhu ciarku, ziadneho ducha. Myslite, ze to stale moze byt z Gonasi Kit, ked som pred 7 dnami mala 1 tretinu davky? Ostatne davky boli 9,11 a viac dni. Viem, ze v letaku pisu, ze sa moze drzat v tele az 10 dni, ale mate niekto skusenost, ci moze byt z toho takto vyrazna druha ciarka na teste? Mate niekto realnu skusenost?

Tehotenský test: Môže byť druhá čiarka z Gonasi Kit?
Strana
z2
linda5678
21. sep 2024

@nita12 ahoj, ja sice nemam skusenost s gonasi kit, ale poznam tieto testy, a mala som takuto ciarku ked mi ms meskala den. Na 3den meskania som mala podla krvi hcg takmer 500. Pride mi to silne aby to bolo len z inekcie, no asi treba este par dni pockat a budes vediet na isto. Drzim palce 🤞

kiki68
21. sep 2024

Podla mna tehu, toto uz musi byt poriadna hladina HCG, Baby tu pridavaju tie fotos po injekciach a pod a to su take jemne ruzove ciarky. Toto su u Teba kolajnice, ako som mala ja po meskani menzesu. HCG som uz vtedy musela mat okolo 2 tis, o tyzden a pol po teste bolo HCG cez 90tis. Takze mozno v case testu bolo aj viac.

nita12
autor
21. sep 2024

@linda5678 dakujem 🙂 jo, pockam, pripadne si budem robit zajtra alebo pozajtra opat a uvidim, ci ciarka silnie alebo slabne.

nita12
autor
Autor odpoveď zmazal
nita12
autor
Autor odpoveď zmazal
nita12
autor
22. sep 2024

@kiki68 dnes to vyzera takto, pride mi, ze ten dnesny je tmavsi, malo by to logicky klesat, keby to bolo z injekcie si myslim.. uvidime o par dni teda, bojim sa tesit sa..

bambulka711
22. sep 2024

@nita12 gratulujem, toto gonasi nebude. Koľko dní je od poslednej tretiny?

nita12
autor
22. sep 2024

@bambulka711 dnes je 8. den od poslednej tretiny, druha tretina bola pred 10 dnami a ta prva tretina pred 12 dnami.

bambulka711
22. sep 2024

@nita12 tak to isto nie je gonasi, tá čiarka je tmavá na 8 deň a ešte od včera aj stmavla ❤️
Ale osobnú skúsenosť mám iba s komplet dávkou a tieto trerinky nemám skúsenosť.

kiki68
22. sep 2024

@nita12 podla mna si na supu tehu, taketo ciarky to zvyskove HCG nespravi. Poznam vela bab, co pichaju toto ( chapes ked si vekovo od 35 tak mas takych kamosiek ako maku), a to maju vsetko iba bledoruzovu ciarku, viac menej ducha a nesilnie to. Toto vyzera naozaj ako moj test vtedy, uz len drzim palce az mate na sono krasne babatko ❤️🙏🏻🍀

linda5678
22. sep 2024

@nita12 suhlasim s babami vyssie, takto vyzera regulerne krasny pozitivny test 👌Potisku blahozelam 🤞🍀

juliavolna
1. okt 2024

@nita12 toto nie je gonasi , gratulujem

nita12
autor
2. okt 2024

@juliavolna dakujem, uz to mam potvrdene aj z krvi 🙂

kiki68
2. okt 2024

@nita12 gratulujem ❤️😍🍀

24lucia24
4. okt 2024

@nita12 Ahoj gratulujeeem 😍. Ja som tiež dnes ráno nevydržala a mala som slabú čiarku na teste, som 9 deň po celej dávke Gonasi .. taktiež skúsim zajtra či mizne, alebo bude silnieť... bola si na IUI, alebo len plánovaný styk? 🙂

nita12
autor
4. okt 2024

@24lucia24 ahoj, drzim palce 🙂 daj vediet, ci silnie 🙂 planovany styk

24lucia24
7. okt 2024

@nita12 tak dnes mám 10 deň po IUI a vyzerá to takto. Viem, že pepino zvykne ukazovať falošnú pozitivitu, ale mali len tento 🙂 .. podľa centra mám robiť test v piatok 11.11. Tak skočím do lekárne a uvidim na 100% až piatok 🙂

pamelaandersom
29. jan 2025

Ahojte chcem info.som 6 deň po iui a 7 dni po gonasi Kit dnes som si spravila trhu test zo zvedavosti aby som vedela či ho mám ešte výške a mám taketo čiarki.čo modlite je to ešte gonasi Kit?

nita12
autor
30. jan 2025

@pamelaandersom Ahoj, podla mna v tomto pripade asi ukaze iba cas, ciarku tam mas, je podla mna jemnejsia, preto by som asi testovala dalsie dni, ze ci slabne alebo silnie.

pamelaandersom
30. jan 2025

@nita12 áno zajtra si spravím dalšie aj ja si myslím že je to ešte gonasi

nita12
autor
30. jan 2025

@pamelaandersom drzim palce 🙂 daj vediet, ako to dopadlo 🙂

juliavolna
30. jan 2025

@pamelaandersom koľko pisu na gonasi že po môže byt v tele ?

pamelaandersom
30. jan 2025

@juliavolna pišu že až 10 dni ale u každeho je inak

pamelaandersom
31. jan 2025

@juliavolna no dnes je 9 deň od podaní gonasi a 10 dni od iui.tak že dnes spraveni test som si spravila aby som ho porovnávala či čiarki silnú ale slávnu a višli ma teketo je to asi rovnaké prosím vaš názor pozrite ktorá čiarka je silnejšia?

nita12
autor
31. jan 2025

@pamelaandersom mne to tiez pride velmi podobne tej ciarke zo vcera

pamelaandersom
31. jan 2025

@nita12 ale troška sa mi zda o velmi maličko silnejšia.ale neviem sčoho mám zavrati toči sa mi hlava a velmi unavena aj v prisiach mám take opuchnute žilki misliš že to možem mat od utrogestan lebo keby som bola tehotna take priznaki by boli ešte priskoro mislim

pamelaandersom
1. feb 2025

Ahojte .tak že dnes je 9 den od iui.chcem sa spytat dnea aom mala tami jemne eužovi vitok pri utierani a stale nolesti ako pri menzes.mislite že to je uhniedenie alebo začina menzes ?posledni menzes aom mala 10.1 tak ro bi bilo ešte skoro .tak neviem .

nita12
autor
4. feb 2025

@pamelaandersom ahoj, to je tazko takto povedat, moze to byt aj to aj to. Skusala si aj test si robit teraz este neskor? 🙂

pamelaandersom
5. feb 2025

Ahojte dnes som 12 dni po iui a test mám takíto čo si myslíte je tam mini duch alebo len mne sa zdá?na 12 deň už by som mala mať jasnú viditeľnú čiarku či nie?

nita12
autor
7. feb 2025

@pamelaandersom ahoj, ja tam este ducha vidim, ale podla mojej skusenosti by uz v tomto stadiu bola viditelna silnejsia ciarka. Aky den od ovulacie si? Oprava: uz vidim vyssie, ze 12. den. Ako mozem hovorit len za seba a zo svojej skusenosti, ze cca v takomto obdobi (14. den od ovulacie) som uz mala dve vyrazne ciarky.

Strana
z2