Tehotenstvo aj bez vyvrcholenia
Dobré ránko. Chcem sa spýtať ci v čase ovu keď bol sex a chlap sa do vás nespravil, zostali ste tehotné? Je tam nejaká šanca? Ďakujem
Existuje "kvapka lásky" čiže spermie v predejakulacnej tekutine. Je možné otehotniet.
Fungujeme bez ochrany uz xy rokov, aj v case ovulacie. Otehotnela som len vtedy, ked sme to planovali. Ale vieme, ze tato metoda nie je 100%, takze ak by som aj otehotnela, sme s tym v pohode. Pokial by sme s tym neboli ok, chranili by sme sa, lebo urcita sanca tam vzdy je.
Dúfam že budem tehotná. Snazime sa už rok a nejde to. A terás sa muž akosi nevie spraviť. No ale šanca je malá viem.
@babovka2321 nespravil sa dnu by som povazovala za velmi otazne:D mozno si nebol isty alebo aj nepovedal skor ako ze sa vobec nespravil…
Po roku by som si uz kladla otazky ci mam ovulaciu, zistit kedy ju mam, ist ku gynekologovi na zakladne vysetrenia a muza poslat na spermiogram. Hlavne aby nebol problem v niecom zakladnom. A ty budes roky dufat v zazrak ktory sa kvoli somarine nestane. A jemu ak sa nevie spravit kvoli stresu z toho robenia dietata o tom skus nehovorit. Neviem ako to mate ci to vkuse riesite ci nie a co vsetko vie o tvojich plodnych dnoch, ale na tych muzov treba niekedy inak:D
Je otázka, či sa nespravil dnu, alebo sa nespravil vôbec. Z tvojej otázky rozumiem, že sa nespravil vôbec a podľa typu tvojej otázky už toho chudáka chápem, že mu to už ani nejde. Zrejme na neho často tlačíš a už ho to asi nebaví. Skúste si dať na pár mesiacov pohov, kým ho od seba úplne neodstrasis.
čim dalej čitam na mk otázky tym viac si myslím že bilogia je na zš okresaná tak akoby nemala a sexualna vychova potrebna ako sol doslova
Autorka,snažíte sa rok a nič. Teraz sa ani nespravil,čiže si myslím, že šanca sa blíži skôr k 0
Autorka, ale v takom prípade vy mate opačný problém. Lebo z otázky to vyznelo, že sa bojíš, či nebudeš tehotná. Áno, sex "z kvapky lásky" môže spôsobiť tehotenstvo, ale to je malé percento. ale ak vy aktívne sa snažite,a nic, neotehonelsa si ani keď "sa spravil" dokonca teraz už ani nevyvrcholil, tam určite by, som sa na to nespoliehala.
Na vašom mieste by som to už začala riesit s doktormi. Najjednoduchšie je urobiť spermiogram.

Ja som sice otehotnela len planovane, ale mam kamosky, ktore maju deti z takeho "nespravil sa dnu" sexu.