icon

Tehotenstvo ihneď po potrate

misssunshine
3. aug 2015

Ahojte, idem si sem po radu a možno nájdem aj také čo zažili niečo podobné.
Doteraz som sa vyhýbala tejto stránke, aby som sa zbytočne nestresovala, lebo som hypochonder od prírody a tu je teda diagnoz a pribehov dosť. S priatelom sa snažíme o babatko už rok a minulý mesiac sme sa konečne potešili- našli sme si dve čiarky na teste. Ale tešili sme sa len 1 týždeň. Skôr ako sme stihli prvý ultrazvuk, prišla mrcha a velmi velmi silna. Všetko odišlo samo a po pár dňoch som sa cítila fit. Čítala som rôzne názory- počkať 3-6 mesiacov, aj snažiť sa ihneď. My sme tomu dali voľný priebeh a mali ste sex 3 krát. Najprv som myslela že ani nemám ovu , ale po 20tom dni prišiel plodný hlien a priznaky ovu. Teraz čakám, čakám...som 35DC a mrcha neprichádza a na teste je slabá čiarka! :-O
Je to vôbec možné ženy? bez prejdenia jedného cyklu po pôrode? Čo teraz? mám hlavu v smútku, či nebudem musieť isť na prerušenie tehotenstva keď sa nam to v takuto zlu dobu (mesiac po) pritrafilo. Je tu niektorá, ktorá to mala rovnako a dieťatko donosila?

lipiancanka
3. aug 2015

Neboj sa bude dobre🙂nemala si kyretaz vsetko odislo prirodzene ako ms co znamena ze ziaden zasah do tvojho tela nebol. Tvoje telo bolo este tehotensky nastavene tak aj hned otehotnelo🙂mnohi lekari odporucaju po takomto spontannom potrate bez lekarskych zasahov otehotniet hned. Teraz to dobre dopadne len sa tes a vobec neobavaj🙂

sono2
3. aug 2015

Pôrod? Normálnu ms si mala bolo to len biochemicke tehotenstvo. A netrvalo dlho. Určite nepôjdeš na prerušenie prosím ťa. Normálne ženy idú po takejto skúsenosti na to, bez nejakých obáv. Prajem šťastné tehotenstvo.

misssunshine
autor
3. aug 2015

@lipiancanka 😀 to si ma potešila nesmierne...nie je to nič moc na psychiku, najprv radosť a potom zrazu sa prihodi toto :-/ pokusim sa tešiť a nestresovat 🙂

lipiancanka
3. aug 2015

@misssunshine naozaj sa nemusis obavat...cakat sa odporuca po kyretazi 3-6mesiacov. Ja som tiez zazila potrat no v 10 tyzdni a musela som ist na zakrok a potom cakat tri mesiace...viem co je to strach aby sa to bezopakovalo ale musime verit a dufat a bojovat za tie male poklady🙂

sibalka21
3. aug 2015

Ale ved ty si nemala ziadny porod. To bol samovolny potrat. Kludne ste sa mohli hned zacat snazit.

misssunshine
autor
3. aug 2015

Pardon baby, preklep a nejde mi to opravit :D malo to byt potrat- čo aj vyplyva z textu🙂