Tehotenstvo po MA
Ahojte dievčatá.
Mam už dve dcéry. Tehotenstva na 1x, mala som 18 a 20 r.
Tretie tehotenstvo ako 31 r, na prvý krat ,žiaľ v 11TT MA v auguste.
Ms prišla ako hodinky a doteraz tak chodí. Kontrola plus preventívna na 1 .
Snažiť sme sa začali po 3 cykloch. A teda vyzerá,že aj tento 6 cyklus neúspešný.
Ako dlho vám trvalo po MA otehotniet?
Mali ste aj vy následne po takom zásahu problém?
Ďakujem
@ninyart och 😔
Véd toto,ze všetko je v poriadku a ono to nejde.
Ja už 3 cyklus hovorim,ze začnem merať bt ,alé zatiaľ to nechcem moc hrotit,aj keď teda má to ničí...
Ja si sledujem len plodne dni a vitamíny, ale keď to nejde a po zdravotnej stránke je všetko v poriadku, tak sa treba psychicky zamerať na niečo ine a nehrotit to. Dôležité je, že už máme doma drobcov a ďalšie časom prídu. Držím palce 😊
@ninyart kazdy kesuac si poviem...neriešim,nechám to tak...aké príde nejaký "príznakov už sledujem 😀
Máš pravdu...mame svoje poklady..❤
Ja som mala MA v decembri. Môj doktor ma ale našťastie neposlal na kiretáž ale nechal aby ten potrat prebehol spontánne. Tým pádom som sa vyčistila sama. A povedal že ani s tehotenstvom čakať nemusíme. Cyklus sa mi super obnovil po 28 dňoch a už vlastne ten další mesiac som otehotnela. Teraz som 9tt. Tak verím že aj vám sa podarí čoskoro. Myslím na vás🙏
@klaranes gratulujem❤ a prajem krásne,bezproblémové tehotenstvo ❤🙏
Som na tom rovnako 🙂 moj posledny MA bol teraz v januari. Dvojičky. Mesiac na to mi našiel doktor dosť veľku cystu a odvtedy sa nedari. Sme na tom rovnako. Nikdy som nemala problem otehotniet a zrazu to po poslednom ma nejde. Uplne viem ako sa citis. Sme v tom spolu ❤️
@gertys ❤držím palce moc 🙏
Dakujem ❤️ Drzme si vzajomne. Ja som to tento mesiac skusala no do ms mam este 4 dni ale uz citim ze zas jic z toho :/
Ďakujem❤️
@gertys ja mam mat ms v piatok. Ale tiež qsi nič z toho...
Ja v sobotu. Tak si dame vediet 🙂 Ja dufam ze sa ti to podari 🙂
@gertys tak spolucakatelky 😊 držme si teda palce 🙏❤
Ano, ano. Pockas na ms alebo si urobis test?
@gertys no keďže mam covid a test žiadny tak musím čakať, ešte jedine,žeby nejaký dobrák mi ho kúpil 😅,ale teda som nedockava riadne a už by som testovala. Ono vcera asi 10dpo bol negatívny, preto moc nádej už nemám.....a ty?
Ja som skusila. Ciarka len jedna ale sibe mi z toho takze ja som si tam tu svoju imaginarnu videla. Ale naozaj tam ziadna nie je :(
MS až o 3 dni tak uvidime. Druhy si necham na den ms teda ak nepride
@gertys ja som neskusala ,nemám ako....drzimpalce ❤🙏
Aha jasne pozabudla som. A este kolko dni karanteny?
@gertys do piatku...ale už včera som robila ďalší test a som negatívna covid...čiže už som qsi není ani infekcna...
U mňa to bolo takto - MA v 11tt 11/2018, potom tehu máj 2019, to skončilo spontánnym potratom a v septembri som ostala opäť tehotná a z toho tehotenstva mám dcéru 🙂
Držím palce ❤️
@mima172 jej gratulujem ❤
MA v 8tt v roku 2020 a teraz po dvoch rokoch sa konečne podarilo ďalšie 🙏🏼 zatiaľ len 6tt tak uvidíme ako to dopadne ale dúfam že nie tak ako predtým...
Ako si dopadla? Mne nabehla ms takze nic znova
@gertys ahoj ..och 😔
zatiaľ ms nemám.ale vcera som mala v hliene trosku hnedé...tak asi tiež nič...inak stále mam tie prsia bolestivé atď...
@bibsha gratulujem a prajem krásne bezproblémové tehotenstvo 🙏❤
@gertys tal zmena...ms prišla...presne na čas....
To nic raz to pride 🙂 mne teraz vychadzaju plodne na sviatky tak uvidime 😀 keby neboli tak nic tento mesiac lebo vacsinou muz aj tak nie je doma
@gertys raz snad áno....musime len veriť,aj keď je to ťažké...drz sa ❤ dáme si vedieť 😊

Ja som na tom úplne rovnako, akurát mam iba 1 dieťa. V júni 2021 MA v 13tt s dvojičkami, cyklus krásne hned nabehol a 8 mesiacov sa snažíme a stále nič. Obe tehotenstva boli na prvý sup. Už prestávam dúfať a idem sa zbaviť všetkých detských veci a presmerovať myšlienky radšej inam 🤷♀️