Tehotenstvo v 37. rokoch
Ahojte. Naozaj nechcem vyvolat hadku ale realne sa Vas mamiciek ktore mate deti vo vyssom veku chcem spytat, nemali ste okolo seba hlupe reakcie od hlupych ludi na Vase tehotenstvo ?
Moja sestra má 39, ma tri male deti a dvoch veľkých psov. Najmladšie má 2 roky. Absolutne to nikto neriešil ale tešili sme sa 🙂
Ja som otehotnela v 40 a 42, žiadne komentáre si ku mne ľudia nedovolili.
Keďže som sa len v 39 vydávala, tak asi to očakávali.
Ale žijem v zahraničí a mala som svätý pokoj 🤣🤣🤣
Mam 38 a nik sa nad tym nepozastavil. A ak by aj ano, vobec by ma to netrapilo. Moje telo,.moj zivot
Mala som druhe dieta tesne pred 38r a nikto nemal blbe reci a Keby aj mali tak ? Ich problem. Mala som nestastne teho ktore skoncilo v 18tt ked som mala 36 a jedna baba mi vtedy povedala ze som “ odvažna” Lebo Podla nej zeny by nemali mat deti po 35ke. Ona mà len 1 dieta a 4x sa rozchadzala s jeho otcom Kym sa konecne rozisli. Takze pre nu fajn ze sa toho drzala 🤣 odvaznym stastie praje. Ja aspon pocuvam kazdy vecer od prcka ze som naj mama na svete 🥰😍tolko lasky nech si kto chce mysli co chce my sme happy 😍
ja mam opacny problem. prve som rodila v 37. stale sa vypytovali, kedy bude druhe a ja som vysvetlovala, ze uz aj na to prve mame dost rokov. do 40 sa ma vypytovali. teraz mam 40 a som tehotna a sa stale niekto pyta kolko este chceme este a ja stale hovorim, ze ale uz naozaj sme stari a vsetci, ze co na tom. kolega, mladsi odo mna, mi vravel, ze jeho teta mala teraz nedavno prve v 43 a nevidel na tom nic zvlastne. upratovacka mi minuly tyzden vravela, ze jej babka mala deti v 43 a 45 a aka to bola uzasna rodina. tehotenstva dobre, ja by som bola tehotna aj stale. takze ja skor stale vysvetlujem, ze sice by som kludne mala aj dalsich 5, ale kvoli veku uz nechceme
Ja som zažila opačne, dve mamičky my povedali v mojich 33 že mám ešte more času,pritom oni sami mali posledné dieťa v tom veku a v nemocnici ich už nazývali geriatrické matky. No nemám čas. Nechcem byť na maturitnom večierku svojich detí ako dôchodkyňa. Ale je to len o mojom nastavení mysle. Mamičky ktoré majú deti vo vyššom veku vraj tie deti udržujú dlhšie mladé 🙂

Mala som 38 kedso čakala druhu dcéru q to bolo pred x rokmi😀 a nikto pripomienky nemal, ale ak by aj mal tak to svedčí o jeho hlúposti a nedostatku taktu