Tehotná aj najpriek krvácaniu
Ahojte baby. Pred MS som špinila 15 dni a nasledne v čase ms som mala tri dni menštruaciu. Utekala som hneď ku doktorke, ktora mi povedala, že asi cysta ale že ak by som bola tehotná ešte by to nevidela. Snažíme sa už tri roky a obaja sme mladí. Boli ste tehotné aj napriek dlhemu krvacaniu?
@anjelicek26 no lebo to teraz tak funguje. Mám MS, ale budem čítať na koňovi, že ženy boli aj tak tehotné. Úplne bežný znak tehotenstva, menzes 🤦♀️
@domka222 veru...Ja som mala iba pri prvom v case menstruacie spinenie asi 3 dnj, ale fakt ze take hnede, vyedy som.klasicky mavala spinenie par dni pred MS. A stale som si test neurobila, az potom, ako som.bola u krcnej a predpisala mi kortikoidy, tak ze pre istotu spravim test a bolo to tam. Potom som este krvacala, to bol hematom, ale vstrebal sa po liekoch. A pri dalsich 2 tehotenstvach uplne nic, ani kvapka krvi, iba vynechanie menzesu.
@lenkasisa123 ja keď mám cystu tak spinim od polky a až do konca a ja som druhý extrém že potom krvacam 5 dni menzes, prestane to a an ďalší deň sa zas spustí silný a doktor hovoril že môže to aj slabo krvácať, že tie cysty sú nabombene hormónmi a toto spôsobujú.
A ako asi cysta? To ju nevidela?
@anjelicek26 sme obaja na klinike. 🙂
@domka222 obaja sme sledovaní. Doktorka mi povedala, že uvidime o týždeň dva. Len som sa chcela informovat o podobnom prípade a akl to dopadlo.
Neviem či by som hneď takto niečo komentovala ale stávsa sa. Najmenej informacií= najhlučnejší
@lenkasisa123 si predstav, že som si tiež prešla už 4 tehotenstvami,z toho 2x MA. Ako, po čom pátraš? Jedine Dr ti povie presne o2 týždne, čo to je. Takže čakať.

A ako ta napadlo, ze si tehotna? Mala si pozitivny test? Lebo keby krvacam, je to to posledne, co ma napadne...dlhe spinenie bola pravdepodobne prave ta cysta... ak sa snazite tri roky, je na mieste posunut sa do centra a dat spravit vsetky podrobne vysetrenia ty aj muz a cyklus monitoring...