icon

Tento mesiac sa to už musí podariť

luciagdt86
20. mar 2014

...alebo snažilkujeme zas a znova... tentokrát by sa to už mohlo podariť... všetko tomu nasvedčuje... Aj vy sa na to chystáte od tohto mesiaca (marec 2014)? Tak poďme na to! Hlavu hore, treba myslieť pozitívne. Aj my sa snažíme... už druhýkrát. O prvé bábo sme kvôli MMT prišli, ale teraz svitá nová nádej... ste na tom podobne?

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@zuzicek88 Veď áno, máš pravdu.. keď nie teraz, tak o mesiac sa znova pokúsime...

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@rybecka Aj my už viac mesiacov bez úspechu, ale tak snáď nabudúce... treba skúšať, veď raz to musí opäť vyjsť. 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@bejbinka Určite nie . 🙂 Toho sa veru tak ľahko nezbavíme 🙂 Iba ak na tých 9 mesiacov 🙂 A bolo by dobre, keby to bolo už čím skôr 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@1234lubka Držím palce, aby si bola tehu... Treba pozitívne myslieť... 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@viwy Joj, tak Ty máš ešte šancu. Veľmi Ti držím palce, aby to vyšlo. Mne bohužiaľ nie, ale tak snáď o mesiac...

lenkadenisa
15. apr 2014

už to tu bolo napísané x-krát, ale... netreba na to vôbec myslieť, my sme sa prestali snažiť a vtedy sa mi zrazu namiesto červenej návštevy zväčšili prsia a to už som vedela, že je zle 😀 teda, dobre 😝 dlžím palce, nech si tiež užiješ ten krásny pocit !!

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@lenkadenisa Ach, kiežby si mala pravdu a ten pocit by prišiel čím skôr... 🙂 Gratulujem a užívaj si to aj za nás, ktorým sa to zatiaľ nedarí.. .🙂

1234lubka
15. apr 2014

@luciagdt86 dakujem aj ked tomu velmi neverim...nijak sa necitim ale nemusim no :Peste pockam...asi do zajtra? :P keby som bola tak by mi malo ukazat...ci? kto vie kedy som mala ovu...myslela som ze medzi 11-14 dnom lebo vtedy som citila take popychavanie sem tam. ale keby som otehotnla vtedy tan na 30DC by mi test uz mal ukazat....a neukazal..uvidim....alebo zeby som si skusila rano odmerat bazalnu teplotu? mala by byt zvysena nie? hmm ale to tiez tazko povedat ked neviem aka bola pred tym :DD

tixx
15. apr 2014

caute kocky, pridavam sa k vam, ja si tuto vetu "tento mesiac sa to uz musi podarit" hovorim od septembra 😒 uz som bola aj u lekara, HP mam v pohode, dnes som 11 DC takze cez sviatky bude ovu, snad sa uz tento krat "trafime" presne 🙂 vsetky tu tuzime najst si // cim skor, ja som presvedcena o tom,ze kazdej z nas sa to raz proste MUSI podarit, tak nam drzim palce ;) a tym,co si uz nasli // prajem prijemne tehulkovanie 🙂

leronka
15. apr 2014

Och ženuľky, veľmi vám držím palce. Ja mám šťastie, neberte to prosím ako výsmech, ja len chcem povedať, že vás obdivujem, čím všetkým ste schopné prejsť aby ste na konci tej bolesti, strachu a obáv držali v rukách ten malý uzlíček. Všetkým, ktoré ste tu držím palce najviac ako viem a prajem vám aby sa všetko dobre skončilo 🙂 .

1aduliatko1
15. apr 2014

ahojte...ja si to hovorím,že tento mesiac to musí vyjsť už rok a pol 😒 ale stále treba veriť...veď raz to predsa musí vyjsť 😉 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@1234lubka No, teplota by mala byť stále nad 37. Ja som tiež cítila pichanie, dokonca sa mi to po pár dňoch posúvalo smerom od vaječníka do stredu maternice, takže som bola v tom, že najprv bola ovulka a to som cítila a potom uhniezďovanie... No nakoniec som ms dostala, takže nič z toho. Ale tehotná môžeš byť. Mnohé babenky tu písali, že aj po 2týždňovom meškaní mali negat.tehot.test a predsa boli tehotné. Každá sme iná. Veď počkaj, či dostaneš a urob si zase o pár dní test.

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@tixx Ja yb som na vašom mieste začala, lebo 11 DC už môže byť ovulka. Meraj si bazálnu teplotu a budeš vidieť, kedy stúpne nad 37... niektoré majú ovu aj pred "oficiálnymi" plodnými dňami. Držím palce... 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@1aduliatko1 Vieš, že aj ja... raz sa nám to síce podarilo, no bolo to mimomaternicové, tak sme oň prišli, no snažíme sa znova a veríme, že sa to už čoskoro musí podariť... len keby to už bolo...som netrpezlivá.

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@leronka Ďakujeme, si veľmi zlatá... verím, že sa čoskoro aj m pridáme k Tebe. 🙂

1234lubka
15. apr 2014

@luciagdt86 no hej len to site somsi myslela aj v januari....aj v marci....aj teraz :D netreba sa na to az tak sustredit.....urobit test niekedy na 40DC a hotovo...skor to neviem ci ma zmysel...ved moze meskat lebo skutocne nastalo oplodnenie ale nemusi byt dobre uhniezdene pride ms....no vsetko cela veda 🙂 pockam si do VELKEHO piatku..ci to bude aj pre mna VELKY den 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@1234lubka Určite je to lepšie, lebo čím neskôr, tým je ten výsledok istejší a pravdivejší. Veď nie je čo stratiť, ak je tam, tak tam aj bude a ak nie je, tak bude neskôr. 🙂 Počkaj si na Veľký piatok. Možno bude veľkonočný zázrak. 🙂

1234lubka
15. apr 2014

@luciagdt86 inak ked mas mimomaternicove tak to nic s toho ze? ako sa to pootm ries? ti musia vybrat vajecnik?? pre mna je to velky strasiak...asi pre kazdu...da plod este nejako zachranit?

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@1234lubka No, ide o to, kde sa uchytí a či sa tam udrží. Mne sa napr. zachytil 0,3cm od maternice...a celých 7 cm precestoval...no nebol to zákon schválnosti? 3mm mu chýbali...A keďže bolo veľké, odobrali mi aj vajíčkovod, vaječník nechali. Švagriná zase má mmt, ale nevedia jej ten plod nájsť - zrejme je niekde v brušnej dutine a nevedia, kde, tak jej asi podajú nejakú silnú látku, ktorá by to mala vylúčiť...Je to individuálne. Niektoré ženy oň dokonca prídu, lebo z MMT je zrazu potrat... takže tak.

1234lubka
15. apr 2014

@luciagdt86 no nic prijemne....tak 3mm to je uz teda silna kava......

tixx
15. apr 2014

@luciagdt86 ja mavam ovu na 14-15 DC, uz to mam odsledovane, BT si meriam a aj ovu testy robim, vzdy mi to tak vychadza, takze zajtra robim tento mesiac prvy ovu test, a cez sviatky sa budeme snazit 🙂 zeby predsa ta velka noc bola VELKA aj z dovodu,ze sa nam to konecne podari? :D a ty co uz si absolvovala, bola si aj u lekara, manzel na spermiograme?

dolce_principessa
15. apr 2014

@lenkadenisa Moc nesuhlasim s tym .."netreba nato mysliet"...ja som na to myslela a podarilo sa to vzdy hned 😀 takze asi to u kazdeho nebude platit .....🙂)) A vam baby drzim palce nech sa dockate cim skor 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@1234lubka Tiež som skoro odpadla, keď mi to povedala... tak potom o čom je život? Keď sa takéto veci dejú? Zamýšľam sa, že to asi naozaj tak byť nemalo, keď to takto dopadlo... uvidíme, čo prinesie budúcnosť....

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@tixx No, po mmt sme už kadečím prešli. Manžel bol na spermiograme (je ok), ja som mala hormonálny profil, tiež ok. Najnovšie som mala nejakého baktera, tak sa to liečilo. Dnes som bola znovu na stere, takže snáď je to tiež už ok, lebo to bolo preliečené. Ak to nevyjde, tak lekárka povedala, že mi skúsi urobiť prefuk, či je ten zostávajúci vajíčkovod priechodný... Ja som však verila, že to nebude potrebné, lebo otehotniem, no vyzerá to tak, že to asi rpedsa len podstúpim. Aj keď po mmt a laparoskopii hovorili, že ten vyzerá byť v poriadku a priechodný, lekárka sa predsa len chce uistiť a pozrieť to tým prefukom.... uvidíme.

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@dolce_principessa Ďakujeme.... 🙂

tixx
15. apr 2014

@luciagdt86 no my sme na tom tak,ze mm ma horsi spg, ja mam HP v pohode, ale lekar mi nasadil Clostil + Duphaston, kvoli vysledkom mm, ze by to vraj mohlo pomoct. takze teraz som dobrala 2. mesiac Clostil, o par dni by mala byt ovu a potom od 15DC zase Duphaston. Ja zase mavam problemy s mocovymi cestami, trpim na to asi od svojich 15-tich, vo februari sme sa kvoli tomu ani snazit nemohli. Dnes som bola u lekara na folikulometrii a povedala som mu, nech overi, ci som uz uplne OK, lebo urolog hovoril,nech to gyndos overi, tak som zvedava,ake budu vysledky. Mojmu mm sme nasadili vitaminovu kuru,tak verim,ze vysledky budu uz lepsie, ked pojde na kontrolny spg... Ako si zvladla tu laparoskopiu? a ako prebieha ten prefuk? No je lepsie, ked sa tomu lekarka venuje a snazi sa zistit pricinu 🙂 Kedy ta to caka?

1234lubka
16. apr 2014

@luciagdt86 no ale je to krute ked taka podla mna zanedbatelna vzdialenost....no praveze asi to tak malo byt....kto vie zivot ide dalej,..treba mat hlavu hore a nemysliet negativne....to este nikomu nepomohlo 🙂

viwy
16. apr 2014

@luciagdt86 Ahojky 🙂 ani nám to nevyšlo 😢 dnes pred testovaním ma predbehla mrcha! V piatok cestujeme domov a chcem si spraviť zásoby ovu testov a hlavne si idem kúpiť ten zázračný Inofolic lebo v DE to je všetko strašne drahé... držím palčeky aby sa to podarilo tento mesiac 😉 aj keď ja už prestávam dúfam! Tak dlho som čakala kedy bude chcieť manžel mimčo a keď konečne chce, tak nie a nie prísť 😢 😢 😢

luciagdt86
autor
16. apr 2014

@tixx No ten prefuk sa robi odspodu. Napustia tam nejaku tekutinu a potom to myslim pod rentgenom sleduju, ci ta tekutina dojde az k vajecniku... podla toho zistia, ci je priechodny. Doteraz ma preliecovala lekarka na nejakeho baktera, bola som na opätovne stery a ak bude bakter vylieceny, tak sa dohodneme, kedy urobi prefuk. Uvidime. Laparo som zvládla. Horsie to bolo so psychikou - ze sme prisli o bbabo.

luciagdt86
autor
16. apr 2014

@1234lubka Ja viem, máš pravdu. Preto sa sústredím na budúcnosť a teším sa, čo nás čaká...už len, aby to bolo 🙂