Testovania tehotenstva pred menštruáciou: Skúsenosti a názory
Ahojte , ano viem ze je to moc skoro ale pokušenie bolo väčšie. Mam len domyslanie alebo tam je slabulinka druhá? Ano potešilo by keby sa uz zadarilo. Dakujem za názor.
Negatívny
Ako dlhý máš cyklus keď si už testovala???
Ako dlhý máš cyklus keď si už testovala???
@anonym_4ae18d 31 dni . To som len skúsila, nedočkavost 🙈
@anonym_4ae18d 31 dni . To som len skúsila, nedočkavost 🙈
@lolinka2701 a čo si čakala?akože chápem ,že si nedockavá,ale ...🤦🤷
@lolinka2701 áno, testovala som pred ms - ale vedela som, kedy bola ovulácia. Takže áno, test mi ukázal aj 5 dní pred ms slabú čiarku, konkrétne 9dpo. Myslím, že na tomto teste nie je je nič. Držím palce, aby sa čo najskôr podarilo! 🙂
Negatívny
@lolinka2701 áno, testovala som pred ms - ale vedela som, kedy bola ovulácia. Takže áno, test mi ukázal aj 5 dní pred ms slabú čiarku, konkrétne 9dpo. Myslím, že na tomto teste nie je je nič. Držím palce, aby sa čo najskôr podarilo! 🙂
@denisa_deniska dakujem pekne . Mam poly.vajecniky tak ze to je take bud alebo . Ale 2krasne zdravé deti mám no zasibalo mi na tretie 😅 bud sa podarí alebo nie co uz 🤷♀️
@denisa_deniska
Takto som to mala pri dcere 1 den pred menzesom
@denisa_deniska dakujem pekne . Mam poly.vajecniky tak ze to je take bud alebo . Ale 2krasne zdravé deti mám no zasibalo mi na tretie 😅 bud sa podarí alebo nie co uz 🤷♀️
@lolinka2701 naozaj teraz nič v zlom,ale naozaj...to by mi muselo už ako zaj....,aby som chcela tretie 🤣🤣
@lolinka2701 naozaj teraz nič v zlom,ale naozaj...to by mi muselo už ako zaj....,aby som chcela tretie 🤣🤣
@anonym_4ae18d niekto chce jedno ,niekto dve ,niekto tri aj 5 😃
@anonym_4ae18d niekto chce jedno ,niekto dve ,niekto tri aj 5 😃
@lolinka2701 veď jasné.ja to beriem preto ,tak lebo mám ročné dieťa,tak po tretom momentálne netúžim

Nič tam nie je