icon

Tipy na splodenie chlapca. Máte skúsenosti?

29. júl 2025

Ahojte,

Máte nejaké tipy ako splodiť chlapca ? Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
patta89
29. júl 2025

Chlapci sa robia cez deň a dievčatá v noci 😉

ajdika
29. júl 2025
@patta89

Chlapci sa robia cez deň a dievčatá v noci 😉

@patta89 ja to poznam naopak. Co vidis, to robis 🤣

patta89
29. júl 2025
@ajdika

@patta89 ja to poznam naopak. Co vidis, to robis 🤣

@ajdika Ja to poznám tak, že v noci dievča, lebo
"pi*u vidíš, pi*u spravíš" 🙊

colsami
29. júl 2025
@bosorkabb

@hellwant pravdaže, preto o pohlaví dieťaťa rozhoduje muž nie žena.
V minulosti sa myslí že vždy to bola chyba ženy a muži v tom boli nevinne. To sú slová a skutky mužov ktorý takto obviňovali ženy. Nie že je to správne.
Inak muži niektorý to robia doteraz.

@bosorkabb nie je to tak celkom pravda.
Pravda je, ze informaciu o pohlavi nesie spermia.
Lenze vstupuje do toho fakt, ze aj vajicko tie spermie selektuje - nepusti naozaj len tu prvu co pride. A na zaklade urciteho "faktoru" na strane vajicka a jeho selekcie, pusti tu, ktora je/bude kompatibilna.
Takze je to spolupraca 😁 Nielen najrychlejsia muzska volba.

anonym_221d20
29. júl 2025

@anonym_autor V Tvojom prípade treba zrejme menej piť.

hellwant
29. júl 2025
@colsami

@bosorkabb nie je to tak celkom pravda.
Pravda je, ze informaciu o pohlavi nesie spermia.
Lenze vstupuje do toho fakt, ze aj vajicko tie spermie selektuje - nepusti naozaj len tu prvu co pride. A na zaklade urciteho "faktoru" na strane vajicka a jeho selekcie, pusti tu, ktora je/bude kompatibilna.
Takze je to spolupraca 😁 Nielen najrychlejsia muzska volba.

@colsami Zaujimave. To znamena, ze maju nejak sledovanim potvrdene, ze uplne prvu vzdy nepusti a u ostatnych rozhoduje kompatibilita? To by bolo zvlastne, ze by vajicko selektivne pri kompatibilite vpustalo spermie, z ktorych spojenim vznikne chory jedinec ( downov syndrom, rôzne vrodene geneticke poruchy)

colsami
29. júl 2025
@hellwant

@colsami Zaujimave. To znamena, ze maju nejak sledovanim potvrdene, ze uplne prvu vzdy nepusti a u ostatnych rozhoduje kompatibilita? To by bolo zvlastne, ze by vajicko selektivne pri kompatibilite vpustalo spermie, z ktorych spojenim vznikne chory jedinec ( downov syndrom, rôzne vrodene geneticke poruchy)

@hellwant ale ved vajicko nevybera "podla zdravia" aby bol nasledne plod "bez chyb", ako by rozmyslal ludsky mozog. Ma svoje vlastne faktory, podla coho danu spermiu pusti alebo nie. A napisala som, ze "nemusi pustit len tu prvu", tym som nepovedala ze "prvu nepusti", bolo to myslene ze to voobec nemusi byt ta prva a ze sa spermia rozhodne ze oplodni vajicko, a ze to je "bez jeho vyberu". Pozri si o tom studie, ja som to tu podala iba laicky 😉 A ano, je to zaujimave 👌

nivea777
29. júl 2025
@misana84

Mat sex presne na ovuláciou. Nie pred. Je dokázané, že y spermie sú ľahšie a je väčšia pravdepodobnosť, že práve tie oplodnia vajíčko. Pri dievčatku je väčšia pravdepodobnosť mat sex 2 dni pred ovuláciou aby tie spermie rovno počkali na vajíčko a mali šancu oplodňovanat.

@misana84 ja mam dcéru presne v deň ovulácie a syna pred ovulaciu asi 3 dni 🤣

anonym_c167e4
29. júl 2025

Ja neviem poradit, ale ja sa tu poserem z vasich odpovedi baby 🤣🤣🤣

jamidea
29. júl 2025

@anonym_autor hovorit ku spermiam, ako to tu jedna sibnuta pisala, ze robi pri orale. Kriste, ze to vobec pisem toto.

ivangeline
29. júl 2025

Nazri na najnovšie spermie muža. :D

knmmch
29. júl 2025

@anonym_autor po svetle súložiť.. ..po tme sa robia dievky-"pču vidíš pču spravíš"😀

anonym_35a983
29. júl 2025
@misana84

Mat sex presne na ovuláciou. Nie pred. Je dokázané, že y spermie sú ľahšie a je väčšia pravdepodobnosť, že práve tie oplodnia vajíčko. Pri dievčatku je väčšia pravdepodobnosť mat sex 2 dni pred ovuláciou aby tie spermie rovno počkali na vajíčko a mali šancu oplodňovanat.

@misana84 až na to, že tu nedávno v podobnej diskusii písala kopa žien, že im to nevyšlo a to mali odsledovanú ovuláciu potvrdenú testom, niektoré aj lekárom. V podstate je to aj logické, ako by prišlo k počatiu dvojičiek - chlapec a dievča? A vôbec nemusí byť ovulácia v strede cyklu, ani počas každého cyklu v tých istých dňoch, môže sa posunúť a to o dosť

anonym_35a983
29. júl 2025
@anonym_autor

@misana84 je na výpočet ovulácie vhodná menštruačná kalkulačka?

@anonym_autor kalklačka ti je na dve veci

misana84
30. júl 2025
@nivea777

@misana84 ja mam dcéru presne v deň ovulácie a syna pred ovulaciu asi 3 dni 🤣

@nivea777 hovorím o pravdepodobnosti.

misana84
30. júl 2025
@anonym_35a983

@misana84 až na to, že tu nedávno v podobnej diskusii písala kopa žien, že im to nevyšlo a to mali odsledovanú ovuláciu potvrdenú testom, niektoré aj lekárom. V podstate je to aj logické, ako by prišlo k počatiu dvojičiek - chlapec a dievča? A vôbec nemusí byť ovulácia v strede cyklu, ani počas každého cyklu v tých istých dňoch, môže sa posunúť a to o dosť

@anonym_35a983 hovorím o pravdepodobnosti. Spermia y je ľahšia spermia x má oveľa menšiu pravdepodobnosť sa dostať k vajíčku ak je počatie v deň ovulácie. Lebo y ho predbehne.

sowhat
30. júl 2025

ked sa to narodi, nech sa sam identifikuje, ake chce byt pohlavie, nie?

anonym_2eba9b
30. júl 2025

tiež sa preukázalo, že počas vojen sa rodilo viac chlapcov, možno usudzovať, že pri sexe sa menej maznalo, tak skúste bez predohry, natvrdo, odzadu, po ovulácii - deň po polovici času medzi začiatkom posledného a očakávaného nasledujúceho menzesu...

sowhat
30. júl 2025
@anonym_2eba9b

tiež sa preukázalo, že počas vojen sa rodilo viac chlapcov, možno usudzovať, že pri sexe sa menej maznalo, tak skúste bez predohry, natvrdo, odzadu, po ovulácii - deň po polovici času medzi začiatkom posledného a očakávaného nasledujúceho menzesu...

@anonym_2eba9b to znie logicky - maznanie totiz uvolnuje len zenske spermie, ale ked sa poriadne capne po rici a potaha za vlasy, filtruju sa tie muzske 👍

Strana
z2