Tipy na splodenie chlapca. Máte skúsenosti?
Ahojte,
Máte nejaké tipy ako splodiť chlapca ? Ďakujem za odpovede.
@hellwant pravdaže, preto o pohlaví dieťaťa rozhoduje muž nie žena.
V minulosti sa myslí že vždy to bola chyba ženy a muži v tom boli nevinne. To sú slová a skutky mužov ktorý takto obviňovali ženy. Nie že je to správne.
Inak muži niektorý to robia doteraz.
@bosorkabb nie je to tak celkom pravda.
Pravda je, ze informaciu o pohlavi nesie spermia.
Lenze vstupuje do toho fakt, ze aj vajicko tie spermie selektuje - nepusti naozaj len tu prvu co pride. A na zaklade urciteho "faktoru" na strane vajicka a jeho selekcie, pusti tu, ktora je/bude kompatibilna.
Takze je to spolupraca 😁 Nielen najrychlejsia muzska volba.
@anonym_autor V Tvojom prípade treba zrejme menej piť.
@bosorkabb nie je to tak celkom pravda.
Pravda je, ze informaciu o pohlavi nesie spermia.
Lenze vstupuje do toho fakt, ze aj vajicko tie spermie selektuje - nepusti naozaj len tu prvu co pride. A na zaklade urciteho "faktoru" na strane vajicka a jeho selekcie, pusti tu, ktora je/bude kompatibilna.
Takze je to spolupraca 😁 Nielen najrychlejsia muzska volba.
@colsami Zaujimave. To znamena, ze maju nejak sledovanim potvrdene, ze uplne prvu vzdy nepusti a u ostatnych rozhoduje kompatibilita? To by bolo zvlastne, ze by vajicko selektivne pri kompatibilite vpustalo spermie, z ktorych spojenim vznikne chory jedinec ( downov syndrom, rôzne vrodene geneticke poruchy)
@colsami Zaujimave. To znamena, ze maju nejak sledovanim potvrdene, ze uplne prvu vzdy nepusti a u ostatnych rozhoduje kompatibilita? To by bolo zvlastne, ze by vajicko selektivne pri kompatibilite vpustalo spermie, z ktorych spojenim vznikne chory jedinec ( downov syndrom, rôzne vrodene geneticke poruchy)
@hellwant ale ved vajicko nevybera "podla zdravia" aby bol nasledne plod "bez chyb", ako by rozmyslal ludsky mozog. Ma svoje vlastne faktory, podla coho danu spermiu pusti alebo nie. A napisala som, ze "nemusi pustit len tu prvu", tym som nepovedala ze "prvu nepusti", bolo to myslene ze to voobec nemusi byt ta prva a ze sa spermia rozhodne ze oplodni vajicko, a ze to je "bez jeho vyberu". Pozri si o tom studie, ja som to tu podala iba laicky 😉 A ano, je to zaujimave 👌
Mat sex presne na ovuláciou. Nie pred. Je dokázané, že y spermie sú ľahšie a je väčšia pravdepodobnosť, že práve tie oplodnia vajíčko. Pri dievčatku je väčšia pravdepodobnosť mat sex 2 dni pred ovuláciou aby tie spermie rovno počkali na vajíčko a mali šancu oplodňovanat.
@misana84 ja mam dcéru presne v deň ovulácie a syna pred ovulaciu asi 3 dni 🤣
Ja neviem poradit, ale ja sa tu poserem z vasich odpovedi baby 🤣🤣🤣
@anonym_autor hovorit ku spermiam, ako to tu jedna sibnuta pisala, ze robi pri orale. Kriste, ze to vobec pisem toto.
Nazri na najnovšie spermie muža. :D
@anonym_autor po svetle súložiť.. ..po tme sa robia dievky-"pču vidíš pču spravíš"😀
Mat sex presne na ovuláciou. Nie pred. Je dokázané, že y spermie sú ľahšie a je väčšia pravdepodobnosť, že práve tie oplodnia vajíčko. Pri dievčatku je väčšia pravdepodobnosť mat sex 2 dni pred ovuláciou aby tie spermie rovno počkali na vajíčko a mali šancu oplodňovanat.
@misana84 až na to, že tu nedávno v podobnej diskusii písala kopa žien, že im to nevyšlo a to mali odsledovanú ovuláciu potvrdenú testom, niektoré aj lekárom. V podstate je to aj logické, ako by prišlo k počatiu dvojičiek - chlapec a dievča? A vôbec nemusí byť ovulácia v strede cyklu, ani počas každého cyklu v tých istých dňoch, môže sa posunúť a to o dosť
@misana84 je na výpočet ovulácie vhodná menštruačná kalkulačka?
@anonym_autor kalklačka ti je na dve veci
@misana84 až na to, že tu nedávno v podobnej diskusii písala kopa žien, že im to nevyšlo a to mali odsledovanú ovuláciu potvrdenú testom, niektoré aj lekárom. V podstate je to aj logické, ako by prišlo k počatiu dvojičiek - chlapec a dievča? A vôbec nemusí byť ovulácia v strede cyklu, ani počas každého cyklu v tých istých dňoch, môže sa posunúť a to o dosť
@anonym_35a983 hovorím o pravdepodobnosti. Spermia y je ľahšia spermia x má oveľa menšiu pravdepodobnosť sa dostať k vajíčku ak je počatie v deň ovulácie. Lebo y ho predbehne.
ked sa to narodi, nech sa sam identifikuje, ake chce byt pohlavie, nie?
tiež sa preukázalo, že počas vojen sa rodilo viac chlapcov, možno usudzovať, že pri sexe sa menej maznalo, tak skúste bez predohry, natvrdo, odzadu, po ovulácii - deň po polovici času medzi začiatkom posledného a očakávaného nasledujúceho menzesu...
tiež sa preukázalo, že počas vojen sa rodilo viac chlapcov, možno usudzovať, že pri sexe sa menej maznalo, tak skúste bez predohry, natvrdo, odzadu, po ovulácii - deň po polovici času medzi začiatkom posledného a očakávaného nasledujúceho menzesu...
@anonym_2eba9b to znie logicky - maznanie totiz uvolnuje len zenske spermie, ale ked sa poriadne capne po rici a potaha za vlasy, filtruju sa tie muzske 👍

Chlapci sa robia cez deň a dievčatá v noci 😉