Tretí deň po IUI mám pozitívny test
@anavianavi tak že pozitívne 3 testy mi ukázalo z ovitrellu ?
@zuzkacik4 tak ďakujem za upozornenie 🤗
postupne bude ovitrelle vyprchavat a test blednut. vyprcha do ca. 10. dna, vtedy uz tehotensky hormon stupa, ale stale to nie je spolahlivy test. treba pockat a riadit sa instrukciami.
@jaruska222w za tri dni ani vajíčko neoplodni spermia nie to este aby vylucovalo telo hcg ktoré test zachyti ;) preto sa po iui chodí na krv ta jedina to po 14 dnoch bud potvrdí alebo vyvráti 🙂
@milka1988 a ktorá z vás už mala iui ? Napíšte niečo o sebe aky vy ste mali iui
co ti to napadlo robit si test v treti den? ved vies vari ako funguje oplodnenie a ze ten proces trosku trva. ved si bola pri tom 🙂
@jaruska222w ja som po IUI akt. v 28tt...a oplodnenie funguje tak ze ti vstrekli spermie dnu do pošvy. Spermiam trva cca hodinu kym doplavaju k vajicku. Ak sa spoji spermia s vajickom az vtedy zacina delenie buniek a putuje vajcovodom a v 3tí deň je to ešte len tzv. morula. Ešte nie je ani usadená v maternici nie to ešte aby bola výška hcg taká žeby to test zachytil. Prečítaj si o tom viac tu : https://zdravoteka.sk/magazin/ako-dochadza-oplo...
plus ti pichali pravdepodobne Ovitrelle alebo Prednyl ze na prasknute vajicka. Este aj v navode sa tam pise ze:
Liek je podobný hormónu prirodzene sa vyskytujúcemu v ľudskom tele s názvom „choriový gonadotropín“
Ľudský choriový gonadotropín (hCG) je glykoproteínový hormón produkovaný v tehotenstve vyvíjajúcim sa embryom krátko po počatí, a neskôr časťou placenty.
TAkže preto to nie je pozitivny tehotenský test ale test pozitivny z injekcie co si dostala.
Ale držím ti palce aby vám to vyšlo a určite ti aj dr povedal alebo v tom CAR kde ste boli, že sa nemáš testovať najskôr až na 14ty deň kedy ten hormon z injekcie vyprchá lebo tak dlho to trvá. Ani po potrate žena hned nemá HCG na 0 ale pomaly jej klesá každým dňom...
@milka1988 nevedela som aký je návod na ovitre.. lebo ja som si nepichala doma hneď mi tam picháli a vy ste na prvý krát ?iui ? Boli ste obaja zdravý ?
@jaruska222w tak bud niekto picha doma alebo pichaju v CAR
ale kazdy DR by to mal povedat, my sme boli 1x a hned vyslo, manzel mal zlú morfologiu spermii 0,5%
@milka1988 tak mne to moja doktorka nepovedala manžel má pohyblivosť na 35%a to mi povedali až po iui .a esce má ísť na spermiogram aby urobili odborné
@milka1988 a to je dobre ak má 35% pohyblivosť ? Vie mi niekto povedať ak sa to nepodarilo otehotnieť tak do koľko dní od užívania progesterónu príde mendzes ?
@jaruska222w 35% ma pohyblivosť A alebo A+ B spolu?
@milka1988 neviem moja oni mu pred inseminaciu nebrali vôbec spermiogram až teraz ako mi vkladali a doktora mi to povedala až po zákroku že má pohyblivosť na 35% že je malá šanca aby som chytila tak že či neviete viac otom a až teraz 15teho keď že nebudem v Tom tak mu urobia komplet výsledky
@jaruska222w to co je za car Centrum???
@milka1988 gyncare Košice
@jaruska222w hm nuz držím palce nech to vyjde teda ;)
@milka1988 ďakujem pekne moja .mám zatiaľ bolesti ako pri menštruácii a to je všetko ale už to čakanie je stresové
@jaruska222w a idete pripadne aj na ďalšie uiui ak by to teraz nevyšlo?
@milka1988 určite áno nevzdám sa 🤗❤️
dnes by sa uz skusobne mohlo testovat 🙂
@anavianavi skúšala som moja z prvého moču dnes a nič negatívne ale už tretí deň mám neskutočne bolesti ako pri ms .to znamená že to nevyšlo si myslím keď že žiadny duch na teste
@jaruska222w samotné PMS nič neznamená, ale duch by už mohol byt. Veď uvidis ešte. Ak to nevyjde, netráp sa, podarí sa isto.
@anavianavi už neverím že sa to podarí mám veľmi psychiku nadne ohľadne babetka že už vôbec nebudem môcť mať
@jaruska222w je normalne, ze sa tak citis. vela zien si tym preslo. nakoniec sa podari. kym sa nepodari, nie je koniec 🙂
@anavianavi tak dneska je 13den a teda negatívny tak zrejme dostanem ms keď že beriem naďalej utrogestral?

Ucinok ovitrellu. testovat mozes az po 10. dni