Tretí deň po IUI mám pozitívny test
@anavianavi tak že príde ms aj počas toho čo beriem tabletky alebo až jak vysadim vtedy sa spustí ?minulý mesiac som tiež brala a prišla ms až jak som vysadila do niekoľko dní a teraz neviem ako je to pri iui
@anavianavi tak mám novinku dnes 16den po iui na krv som nemala ísť že mám urobiť test dnes som urobila test a dve čiarky dúfam že je to tam
@jaruska222w skvele, blahozelam. silna ciarka.
@anavianavi to vážne som ?
@jaruska222w urcite, podla testu
@anavianavi ja tomu nemôžem uveriť
@anavianavi ahojte dnes som si robila ďalší test lacnejšie nie z ranného moču ale pobede a jedna palička už som mešuge z toho včera dve dnes jedna ráno idem na krv to budem mať hneď výsledky ?
divne, ciarka by uz mohla byt stale viditelna. budes v napati.krv vezmu rano a vacsinou okolo obeda zavolaju vysledok. uvidis, co ti povedia.
@anavianavi no teraz som sa kontrolovala podľa bradaviek som lebo mi stmavli aj sa urobili pupce
@jaruska222w jaaaaj ale hybaj dakam s tymi cickami 😂🤦♀️ toto sme tu este nemali 😃 kazdopadne drzim palce. urcite napis ked budes po krvi
@lija22 🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂veď sme ženy 😂😂😂
@jaruska222w hej hej, o nic nejde a ano vyzerali tak ako u tehotnej. no som velmi zvedava ako dopadne tvoj pribeh a budem sa tesit, ked pozitivne 🌷
@lija22 ďakujem veľmi moja za podporu
@lija22 žienky poraďte mi napíšte svoj názor .v stredu ráno prvý moc test druhá palička slabšia .dnes som mala ísť na krv no žiaľ dnes nebrali pacientov lebo prerábajú tak až v pondelok a samozrejme že dnes som zase skúsila test a jedna palička ale je to z pôvodného moču v stredu ráno dve // Dnes/ čo to môže byť ?
sprav si novy test a vsetko stare vyhod. test by uz mal byt pozitivny stale.
@anavianavi aj teraz som si robila a nič
@zuzkacik4 ja som už 18den po inseminaciii
vyzera to potom na biochemicke tehotenstvo. vajicko sa oplodnilo, ale neudrzalo asi.
@anavianavi myslíš tak zvané potrat ?,
potrat to nie je, kedze este ani tehotenstvo nebolo potvrdene. Uvidis, krv bude rozhodujuca.
@anavianavi je to celé divné raz sú dve paličky raz nie proste už mi šibe a najviac to zabíja psichiku
@anavianavi a aké číslo má byť z krvi ak som ?
@jaruska222w to biochemicke by to vysvetlovalo. vyska hcg v krvi zavisi, ktory to je den. v ambulancii ti povedia. pod 100 stacit nebude. musi to byt v 100kach az 1000kach, ked si uz 18 den.
@anavianavi áno rozumiem tá
@anavianavi uvidím zajtra z raného moču test aký bude už to bude jasné
@jaruska222w tak dnes ráno negatívny test zrejme sa neudržalo vajíčko 😔
@jaruska222w asi ano. podari sa nabuduce.
@anavianavi neviem čo si mám otom myslieť nechápem fakt je to ťažko zistiť na sebe. Či odišlo či nie .ak by ostalo test by ukázal však ?

@jaruska222w ano, ms by mala prist normalne, potom sa lieky vysadia