icon

Túžba po dieťati a problém s milovaním. Zažili ste to?

pipinka17
20. dec 2010

Dobrý deň,
Potrebovala by som Vašu radu prípadne vyčítať Váš názor na danú vec prípadne to,ako by ste tento problém riešili vy. Niektorým vám budem asi pripadať ako hlupaňa,tak Vás prosím,tým ktorým tak pripadám nereagujte na túto diskusiu, pretože už aj tak mám hlavu v smútku a depresiu z toho čo sa mi deje-ďakujem vám za pochopenie.
Ide o to: Mám 21 rokov,tento rok sme sa s manželom vzali. Môj manžel bol a teda aj je môj jediný a prvý milenec. Je to možno divné, ale doteraz som mala akosi problém sa s niekym milovať. Vždy ma to bolelo.Nevedela som sa uvoľniť. No s mojím manželom to išlo-i keď s obtiažou a rok na to čakal,ale OK.
Lenže teraz sme sa rozhodli,že by sme chceli mať dieťa. Len ten problém je tu stále-nie je to proste ono. A keď už má niečo byť, tak musíme si dať polohu, že ja som hore-a to potom málokedy sa do mňa dostane. A keď on je na mne,tak sú dve varianty-ja sa vzpieram-bo sa neviem uvolniť alebo keď je vo mne,hneď dosiahnem orgazmus. Chcela by som aby to bol on na mne,ale ja nie tak rýchlo a pritom aby ma to nebolelo. Môj gynekológ mi povedal,že som zdravá-že je všetko v poriadku.Prosím Vás,skúste mi poradiť vy čo by ste robili vy v mojom prípade a ešte k tomu ak by ste chceli dieťatko ako ja. Ďakujem Vám.

aduskatt
20. dec 2010

snad skusit navstivit sexuologa, mal by vediet poradit

luciaanna
20. dec 2010

Ahoj.
Aj podľa mňa by ti skôr pomohol sexuológ, ako gynekológ, skús sa po niekom vo vašom okolí poobzerať. Ale samozrejme sa v prvom rade porozprávaj so svojím manželom (predpokladám, že ste to už spolu určite preberali) a choďte za sexuológom spolu. Určite sa tvoj problém dá riešiť, len sa neboj do toho "pustiť".
Držím palce 🙂 😉 .

jarunka111
20. dec 2010

@pipinka17 ak gynekológ nenašiel možnú príčinu (čo je dobré), tak ako píšu baby hore, sexuológ. Možno ide len o "banálnu" príčinu, ktorá vám robí veľké starosti (poloha, technika, psychický blok). A postupne sa to určite napraví, držím palce 😉