icon

Túžim po dieťati ale nemám chuť na sex. Čo s tým?

strihalka
26. apr 2011

Ano, chcem miminko a velmi a manzela velmi milujem, ale posledni dobou mam tak mizernou chut na sex, ze v podstate neni ani sance otehotnet, ma s tim nektera zkusenosti?Uz nevim, co delat, od rana do vecera jsme v praci, mame rpo sebe jen vikendy a to je spusta veci okolo domacnostia a zahrady....a vecer, i kdyz dame vanua svicky tak padnu za vlast....nejake homeopatika proti unave?ci?poradte, pomozte

montinka
26. apr 2011

hmmm no neviem mozno by padla dobre dovolenka. 😉

kvetinqa
26. apr 2011

to je ta dnesna doba.. musite si na seba najst viac casu a pracovat na svojom vztahu. Robte spolu co vas bavi... ked pride dietatko, bude toho casu este menej, takze pozor na to.

katarina104
26. apr 2011

rob to čo ti srdce hovorí, na silu sa nedá, aj m.m to pochopí,,porozprávajte sa a dajte si prechádzku 🙂

micak
3. okt 2012

@strihalka ahoj 🙂 ako ste vyriesili tento problem? to iste teraz pocitujem ja. manzel ma chut stale, lenze ja ani nie. hneva ma recami, ze takto neotehotniem, ale ked ja som tak unavena - praca, dom..a okrem toho nie som ako vacsina zien, ze dosiahnem pri sexe orgazmus, takze ma ani nic nenahli k tomu, aby sme sa milovali. a ked si predstavim, ze sa pojdeme milovat a bude to len o tom, ze mm sa uspokoji za 2 minuty a ideme spat, tak to radsej kaslem na to. Milujem viac nez cokolvek na svete, ved sme mali teraz aj svadbu. Len uz to nie je co byvalo, este rok dozadu sme sa milovali stale...som z toho zufala, nechcem, aby som sposobila rozpad nasej lasky...