icon

Túžim po dieťatku, ale chyba je vo mne

ellieeep
30. aug 2023

Idem si po radu k vám.. možno to sem nepatrí ale veľmi tuzime po dieťati a bojim sa, že je chyba vo mne.. mala som iste zdravotne problémy, ktoré trvajú do dnes a mám miernu nadváhu.. pred pól rokom som mala biochemické tehotenstvo a teraz znova 2 ciarky s miernym duchom a bojim sa, že to bolo tiež to iste.. menzes prišiel o pár dni neskôr.. co by ste mi odporučili brať na podporu alebo co by ste robili?

januska12323
30. aug 2023

Žeby vyšetrenie u lekára?

ellieeep
autor
30. aug 2023

@januska12323 u lekára bolo všetko v poriadku

gejb
30. aug 2023

@ellieeep a muž si dal spraviť spermiogram?

1234321
30. aug 2023

@ellieeep hlavne nebuď smutná. Keď dieťatko ma prísť tak príde💫 hlavne hlavu hore a nebyť v depresii. To, že máš miernu nadváhu by som neriešila. Veď koľko žien nad 100kg čaká dieťatko? Jedine, že sa budeš cítiť lepšie chudá tak skús cvičiť. A čo sa týka vitamínov tak ja som brala femibion a manžel bral Folandrol.

malia18
30. aug 2023

@ellieeep u akého lekára si mala všetko ok? Lebo aj mne gynekológ bežnou prehliadkou tvrdil že všetko ok. Ale príčina a hlavne ak si mala aj potraty môže byť skrytá prípadne krv alebo niečo si treba dať prezrieť. Najlepšie by si spravila keby ideš do CAR a urobia ti komplexné vyšetrenia a kompletný hormonálny profil ktorý ti ani gynekológ taký neurobí. Mne to takto vysvetlil môj lekár.

ellieeep
autor
30. aug 2023

@1234321 100 až nemam heh.. okolo 75/80 mám no bojim sa, že je chyba vo mne.. cvičiť veľmi nemôžem kvôli zdravotným problémom ale jem zdravo.. prevažne zeleninu, mäso kuracie atd..

ellieeep
autor
30. aug 2023

@malia18 u gynekológa no.. asi skúsim ísť do CAR

1234321
30. aug 2023

@ellieeep neboj sa ničoho 🙂 všetko v klude je. Ja som čakala prvé babatko, nakoniec mu prestalo biť srdiečko. Zistovala som príčinu, tak som mala veľké problémy s krvou. Brala som lieky. Po čase sa to upravilo a ostala som znovu tehotna. Dôležité je ako si to človek nastaví. Keď sa nastaví, že bude všetko v poriadku tak naozaj bude.

malia18
30. aug 2023

@ellieeep určite veď to ti spravia a budeš vedieť na čom si aj keď to nebude zadarmo... ja som sa snažila obehať si sama aj hematológa aj endokrinológa a iných lekárov ale čakacie doby otrasné a takto to máš bez stresov a behačiek všetko na jednom mieste. Držím palce♥️

ellieeep
autor
30. aug 2023

Ďakujem vám! Pomohli ste mi

lucy_ms
30. aug 2023

My sme sa snažili niekoľko rokov, podľa gynekologičky všetko v poriadku, že veď to aj roky trvá, kým žena otehotnie. Následne som ju vymenila, nová gynekologička mi spravila komplet všetky vyšetrenia, síce diagnóza, že len tak ľahko neotehotniem, ale nasadila liečbu a do pol roka som bola tehotná. Držím prsty, určite si aj ty aj muž dajte spraviť všetky vyšetrenia.

ellieeep
autor
30. aug 2023

@lucy_ms ďakujeme moc, chceli by sme bábätko prirodzenou cestou ak by to šlo no ale všetko je to o prírode ako to vyrieši 🙂

lucy_ms
30. aug 2023

@ellieeep my sme neboli na umelom oplodnení. Vyriešilo sa to liekmi. Každopádne držím prsty 😊

babydesire
30. aug 2023

Kamaratka s manzelom nemohli mat deti, ma vysoku nadvahu,je fajciarka..a ma aj zdr.problemy.nakoniec jej testy v car dopadli dobre, no spermiogram dopadol zle. Sli na ivf, prve potrat, a druhe ivf dopadlo dobre.maju chlapceka zdraveho. Ma mesiac a kamoska bude mat o mesiac 37r. Ked ty si otehotnela uz, zrejme to len nevyslo a mozno mas pravdu, ze problem bude u teba..drzim palce aby ste nasli pricinu,mohli ju odstranit a mat vlastne babatko