Tyreotoxikóza a snaha o tehotenstvo
Ahojte, prosim vas, kto ma/mal ochorenie stitnej zlazy tyreotoxikozu. Ako ste zvladali tehotenstvo a ako dlho vam trvalo otehotniet? A ake lieky ste brali? Ja som zufala z lekarov. Jeden dlhodobo hovori, ze si mam dat stitnu vybrat, druhy sa tvari, ze operacia v ziadnom pripade a mozem sa snazit. TSH mi lieta kadejako. Chodim aj do Lubochne, operaciu mi neodporucaju, vraj stitna nie je v zlom stave. Liecim sa viac ako 10 rokov. Dakujem.
@sara07 uzivam 1x Propycil vecer.. vy beriete ake lieky? U nas to prirodzene asi nepojde, lebo problem je aj v manzelovom spermiograme...
Skús pozrieť aj NaPro technológiu (plodar.sk) skôr než umelé. Ak je žena dobre hormonálne nastavená vďaka liečbe, zlý spermiogram nie je neprekonatelny problém (ak obsahuje samozrejme živé spermie).
Ja neviem, ci Ti poradim, ale mne sa to spustilo pol roka po druhom porode. Potom sa mi to za 9 mesiacov ukludnilo a nasledne som to mala kludne, ale zase, ja mam nielen Graves Basedow, teda hypertyreozu, ale aj Hashimota. Takze mne sa to strieda. Tretikrat som otehotnela po 5 rokoch a nasadit mi museli Euthyrox. Po porode, po vysadeni, do mesiaca znova hyprtyreoza, nasadili mi Thyrozol, ale neuzivala som ho, po mesiaci skludnenie, ale nie uplne, tak ma primar z Lubochne nechal bez liekov a cakame. Znama brala v tehotenstve Propicyl, vyzera, ze vsetko ok. V tehotenstve sa to vraj ukludnuje, horsie je to potom po porode.
Eutyrox

mám tyreotoxikozu snad od 18, nedala som si ju stale vybrat, mám tri deti , nebolo to hned museli sme si počkat ale šlo to prirodzene
ja by som v lubochni verila , správne ješ lieky ako máš na lačno ?