Účinky DHEA na plodnosť
Poprosim tie, ktore maju skusenost s tymto doplnkom kedze je voľnopredajný ako ste to riesili ak ste ho suplementovali?pomohlo Vam to na plodnosť resp. vajicka?
Je nejake CAR, ktore ma vie usmerniť v užívaní? Je nutne vziať predtym nejake krvne parametre?Pripadne odporúčte nejaku kvalitnu znacku v mikronizovanej verzii. V Reprofit sa tomu nebránia ale nemaju s tym skusenosti.
Dakujem
Mne ho odporučila lekárka, konkrétne v reprofit aj mi napísala davovanie. Bolo odporučené podľa mojich výsledkov krvy a áno malo to u nás úspech. Tá lekárka už tam nepracuje ak by ste chceli ísť k nej takže neporadil kto by odporucil ale viem že zrovna ona to viacerým babám odporučila a aj viem že pomohlo, podotýkam vždy na základe výsledkov krvy , nie je dobré si to nasadiť sama aj keď je volnopredajny
@anonym_28e08a Dakujem a ake parametre alebo co sledovali? Ci su hormony ok?alebo nejake konkretne na dhea?dakujem Vam🙃
@anonym_28e08a Dakujem a ake parametre alebo co sledovali? Ci su hormony ok?alebo nejake konkretne na dhea?dakujem Vam🙃
@anonym_autor fu nepamätám si už sú to dva roky, ale áno niektoré hormóny sledovala len sa nepamätám ktoré, konkrétnu značku tiež neporadil mne napísala len mnozstvo
Dakujem no skusim sa poradit este raz v cár

Mne ho odporučila lekárka, konkrétne v reprofit aj mi napísala davovanie. Bolo odporučené podľa mojich výsledkov krvy a áno malo to u nás úspech. Tá lekárka už tam nepracuje ak by ste chceli ísť k nej takže neporadil kto by odporucil ale viem že zrovna ona to viacerým babám odporučila a aj viem že pomohlo, podotýkam vždy na základe výsledkov krvy , nie je dobré si to nasadiť sama aj keď je volnopredajny