icon

Účinky fytosoje na ovuláciu

25. apr 2025

Baby mate nejaké?.
Na ovulaciu ma to nejaký účinok?

malenka7
25. apr 2025

Ja som ju brala len 1 cyklus po polroku snaženia…a ten cyklus bol aj víťazný a úspešne ťaháme už 20.tt 🙂 ale či to bolo tým to neviem….

autor
25. apr 2025
@malenka7

Ja som ju brala len 1 cyklus po polroku snaženia…a ten cyklus bol aj víťazný a úspešne ťaháme už 20.tt 🙂 ale či to bolo tým to neviem….

@malenka7 aj ja už som ho raz skusala pred otehotnenie.. syn bude mať 2 r..ale ešte ho kojim..ze ss to vtedy nemá
Ty si si ju dala koli ovulacii?

lenuss1992
25. apr 2025

Môžem sa spýtať to ktorý máte fotku

malenka7
25. apr 2025

Chodila som na folikulometriu a jeden cyklus sme zachytili anovulačný…tak sme sa dohodli, že ešte jeden vyskúšame odsledovať a keď to nepôjde tak dáme clostylbegit….tak preto som vyskúšala fytosoju🙂 a vyšlo to 🙂

lenuss1992
25. apr 2025
@malenka7

Chodila som na folikulometriu a jeden cyklus sme zachytili anovulačný…tak sme sa dohodli, že ešte jeden vyskúšame odsledovať a keď to nepôjde tak dáme clostylbegit….tak preto som vyskúšala fytosoju🙂 a vyšlo to 🙂

@malenka7 čo je to fytosoja máte fotku to je na predpis ?

malenka7
25. apr 2025
@lenuss1992

malenka7
25. apr 2025
@lenuss1992

autor
25. apr 2025
@malenka7

@malenka7 ske davky presne?

lenuss1992
20. júl 2025

Môžem poprosiť foto