Účinky fytosoje na ovuláciu
Baby mate nejaké?.
Na ovulaciu ma to nejaký účinok?
Ja som ju brala len 1 cyklus po polroku snaženia…a ten cyklus bol aj víťazný a úspešne ťaháme už 20.tt 🙂 ale či to bolo tým to neviem….
@malenka7 aj ja už som ho raz skusala pred otehotnenie.. syn bude mať 2 r..ale ešte ho kojim..ze ss to vtedy nemá
Ty si si ju dala koli ovulacii?
Môžem sa spýtať to ktorý máte fotku
Chodila som na folikulometriu a jeden cyklus sme zachytili anovulačný…tak sme sa dohodli, že ešte jeden vyskúšame odsledovať a keď to nepôjde tak dáme clostylbegit….tak preto som vyskúšala fytosoju🙂 a vyšlo to 🙂
Chodila som na folikulometriu a jeden cyklus sme zachytili anovulačný…tak sme sa dohodli, že ešte jeden vyskúšame odsledovať a keď to nepôjde tak dáme clostylbegit….tak preto som vyskúšala fytosoju🙂 a vyšlo to 🙂
@malenka7 čo je to fytosoja máte fotku to je na predpis ?
@lenuss1992 odporúčam si prečítať túto diskusiu 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
@malenka7 ske davky presne?
Môžem poprosiť foto

Ja som ju brala len 1 cyklus po polroku snaženia…a ten cyklus bol aj víťazný a úspešne ťaháme už 20.tt 🙂 ale či to bolo tým to neviem….