Uhniezdenie a kŕče
Ahojte cítili ste pri uhniezdeni silne bolesti v podbrušku a bolesti chrbta a krížov? Som 11dpo a na pms je skoro.. tak neviem ci by to mohlo byt uhniezdenie alebo iny problem
@as1184
@snazilka_bio_mamka urobim test ak by do nedele neprisla MS. Kolko najviac trva lutealna faza? Nechcem zbytocne predčasne testovat, nevidim v tom vyznam
@bejka90 jej tak blahozelam. Ja som si vcera az Ibalgin vzala, dnes je to znesiteľné. V prvom momente hned ze oblicky 🤦♀️
No az take bolesti to urcite neboli.... ale take ako pred ms ked s alen ide rozbiehat...na tabletky to isto nebolo :( u mna lf bola kratucka 12dpo som uz dostala...ale max je tusim 16
@bejka90 ja som padavka zoberiem a spím celu noc. Inak by som buntosila a v praci by som bola nepoužiteľná. Takze tak. Uvidime Dakujem

Hmmm no podla mna to moze byt aj uhniezdenie. Mam to cerstve teraz a viem ze cca 4 dni pred terminom ms ma bolelo podbrusko par dni aj krize... priposovala som to pms lebo som fakt myslela ze to uz ms sa blizi a nakoniec je z toho tehotenstvo ;)))