icon

Uhniezdenie a kŕče

25. apr 2023

Ahojte cítili ste pri uhniezdeni silne bolesti v podbrušku a bolesti chrbta a krížov? Som 11dpo a na pms je skoro.. tak neviem ci by to mohlo byt uhniezdenie alebo iny problem

Strana
z2
bejka90
26. apr 2023

Hmmm no podla mna to moze byt aj uhniezdenie. Mam to cerstve teraz a viem ze cca 4 dni pred terminom ms ma bolelo podbrusko par dni aj krize... priposovala som to pms lebo som fakt myslela ze to uz ms sa blizi a nakoniec je z toho tehotenstvo ;)))

autor
26. apr 2023

@as1184
@snazilka_bio_mamka urobim test ak by do nedele neprisla MS. Kolko najviac trva lutealna faza? Nechcem zbytocne predčasne testovat, nevidim v tom vyznam

autor
26. apr 2023

@bejka90 jej tak blahozelam. Ja som si vcera az Ibalgin vzala, dnes je to znesiteľné. V prvom momente hned ze oblicky 🤦‍♀️

bejka90
26. apr 2023

No az take bolesti to urcite neboli.... ale take ako pred ms ked s alen ide rozbiehat...na tabletky to isto nebolo :( u mna lf bola kratucka 12dpo som uz dostala...ale max je tusim 16

autor
26. apr 2023

@bejka90 ja som padavka zoberiem a spím celu noc. Inak by som buntosila a v praci by som bola nepoužiteľná. Takze tak. Uvidime Dakujem

Strana
z2