icon

Uhniezdenie v čase menzesu?

ludka10
24. apr 2020

Ahojte,dala som si vypočítať plodné dni podla Jonáša a vychádzali mi tak že 4 dni pred menzesom.Menzes som dostala 9.4 a 12.4 vlastne keď som už len trošku špinila ma strašne pichalo v podbrušku až do krížov. Mohlo to byť uhniezdenie bábatka?Viem že vyšli tie plodné dni podla Jonáša pretože 6,7,8.4 som mala plodny priesvitný hlien čo inokedy pred menzesom nemám žiadny 🙂 A snažili sme sa presne v tie dni 🥰 tak dúfam že by to mohlo byť uhniezdenie, máte baby skúsenosť s takým niečím ?

zojanka
•
24. apr 2020

@ludka10 ahoj. Myslím že je veľmi veľmi veľmi malá šanca že by si otehotnela 4 dni pred menštruáciou.

nikpa
•
24. apr 2020

@zojanka
@ludka10 ja som otehotnela tesne pred menštruáciou a rovno dvojičky z toho boli 😁 takže možne je vsetko

zojanka
•
24. apr 2020

@nikpa jasné viem že možné je všetko 🙂 otehotnela si tesne pred menštruáciou ktorá potom aj prišla ako písala autorka ???

zojanka
•
24. apr 2020

Lebo viem že je šanca otehotnieť 4 dni pred plánovanou menštruáciou (ak je posunutá ovulácia) a následne už menštruácia nepríde. A je možné aj otehotnieť v "klasickom" ovulačnom období a následne v čase očakávanej menštruácie krvácať. Ale otehotnieť 4 dni pred menštruáciou, ktorá príde načas mi zdá už vysoko nepravdepodobné 🙂

zuzkalujza
•
24. apr 2020

@ludka10 príde mi málo pravdepodobné, že by išlo o uhniezdenie. Ja som mala posledný menzes 24.03.2020 a práve som v štádiu uhniezďovania. Jonášovej metóde osobne neverím, lebo podľa neho nám šancu otehotnieť najskôr vo februári 2022 😂🙈

nikka232
•
Autor odpoveď zmazal
•
veronikaszabova
•
24. apr 2020

@nikka232 coby duch 🙂 krasna druha ciarka ❤ gratulujem

nikka232
•
24. apr 2020

@veronikaszabova noo som v praci... Nedalo mi to si ten test neurobiť... Chcela som pockat pokial dostanem
.. Mam tlaky v podbrusku presne ako pred mrchou taktiez ma veľmi bolia prsia...nejk tomu neveriiiiim... Ale som normalne mimo... ❤️

nikpa
•
24. apr 2020

@zojanka áno prišla ale bola kratšia, slabšia a meškala. Ale určite som otehotnela vtedy, mali sme nechránený styk, však vtedy sa nič nemôže stať, sme si hovorili 😁 a aj podľa výpočtov termínu pôrodu to potom sedelo.

helcanw
•
24. apr 2020

Ja som otehotnela cez MS alebo par dni po nej. Bola som vtedy veľmi smutná, že menzes prišiel... Aká som bola veľmi prekvapenia, keď o mesiac som už bola tehotná 😊

ludka10
autor
•
25. apr 2020

@helcanw anoo? 🥰 tak aspoň štipku nádeji si mi dodala ❤️ Uvidim o týždeň, veľmi dúfam že tie vytúžené dve čiarky na teste budú 🙏 a mimochodom sme sa snažili aj pred normalnou ovulkou 😊 nie len pred menzesom ako vypočítal Jonáš.

helcanw
•
26. apr 2020

@ludka10 ja nie som odborník samozrejme, hovorím len vlastnú skúsenosť. Ale keď mi lekár pri prvej návšteve povedal, že v ktorom som týždni inak to nevychádzalo. Ako hovorím som stále prekvapená, že sa to stalo vtedy, keď sme úplne kašlali na plodenie, a iba sme si užívali jeden druhého 😊

ludka10
autor
•
4. máj 2020

Ahojte baby tak predchvilou mi vyšiel takýto test ❤️ Tak dúfam že čiarka bude silnieť.Mám dva dni pred ms ale bolí ma slabo podbruško tak dúfam že sa mrcha nespustí

ludka10
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
lalia33
•
Autor odpoveď zmazal
•
vika12
•
Autor odpoveď zmazal