Ukázali vám ovulačné testy vždy prebiehajúcu ovuláciu?
Môže sa stat že ovulácia prebehne no test neukáže ? Diky
Môže. Ja som bola tehotná 5x (z toho dvakrát úspešne) a pozitívny ovulacny test som nikdy nevidela. A to som testovala ráno , cez deň aj večer, nepila pred tým vodu... Za mňa sú ovulacny testy úplne najzbytocnejsie vyhodené peniaze (len má vystresovali) a keďže diskusie o ovulacnych testoch tu na MK majú niekoľko stoviek stran, asi nebudem jediná, komu nefungovali ;)
Určite áno. Mne doktor potvrdil ovu a test mi ani jediný krát neukázal. Po troch mesiacoch testovania som sa na to vykaslala, akurát som z toho bola nervózna...
Pred 4 dnami som nabehla na ovu testy prvy krat, kde sice ciarka bola prv ako duch, pomaly silnela ale stale nebola taka silna ako kontrolna ciarka co sa udajne nepotvrdzuje ako pozitivny test este - vraj mam cas este no a bum, zrazu krce v podbrusku a cervikalny hlien ako vajecne bielko 😊 Prvy test den pred ovu, druhy test v den ovu 😉
@88matulka88 ja už tým testom neverím .. slahla som ich do koša .. . 3 mesiace mi neukázali pozitívny výsledok ale ovulácia prebehla .. minulý mesiac mi to aj DR potvrdila ..
Skús ešte zajtra možno ti nabehne 🙂

Ano, ja som mala iba jednu ciarku a pritom som.vedela.ze mam ovulaciu kedze si ju roky sledujem a skutocne som vtedy aj otehotnela