icon

Urológ neurobil spermiogram

2. nov 2021

Dobrý deň,
manzel bol na spermiogram v centre, tam nas poslali na vyšetrenie k urologovi/andrologovi. Na moje prekvapenie sa manžel vrátil s tým ze mu urobil nejaké vysetrenia, ale spermiogram nie a ani nechcel vidieť ten z centra, ale poslal ho rovno na ďalší, nech sa objedná konkrétne do gyncare. Je to bežný postup? Lebo mne to nejak nedava zmysel

adrbat
•
2. nov 2021

My sme išli hneď do centra, kde manželovi urobili spermiogram. Ani neviem, že urológ robí. Môj gynekológ nás poslal hneď čo centra.

e1i
•
2. nov 2021

Buď rada, urolog ak robi tak len na sklíčku pod mikroskopom a nie tak podrobne ako v centre. Môžeš si dat urobit v ktoromkoľvek. My sme boli v gynfiv a 30 e sme platili. Vysledky do hodiny boli

petamich
•
2. nov 2021

ako pise @e1i urolog nerobi spermiogram podla WHO, ktoreho vysledky su relevantne pre CAR, pozrie sa pod mikroskop "ci to tam zije" a to je cele, my sme tiez boli v CAR na spermiogram, kedze ReproImunologia chcela ten podla WHO

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
2. nov 2021

sme sa nepochopili 🙂 my sme boli v Heliose na spermiogram. A tam nam pri konzultacii výsledkov spermiogramu odporučili ist k urologovi/andrologovi. A ten urolog poslal manžela znova na spermiogram ale do gyncare (akoby to nebolo jedno ake centrum) a akoby odignoroval ze už máme spravený z centra zpred neceleho mesiaca

autor
•
2. nov 2021

Či je nutné robiť ďalší a ešte v tak krátkom časovom odstupe... a popravde chcela som aby ho urobil aj ten urolog len kvôli počtu či by bol ako v centre. Stále mam voči centrám nedôveru čo sa takych veci týka. Predsa je to trochu(dosť) aj o biznise🙂

mirus11
•
3. nov 2021

@e1i môžem sa spýtať,kedy ste boli na spermiograme v GinFive?ak môžem,tak napíšem ip