Úspešné tehotenstvo po predchádzajúcich biochemických tehotenstvách?
Caute snazilky ( fertilky),
Pisem Vam, lebo chcem pocut od Vas slova povzbudenia do dalsieho snazenia, Snazime sa s manzelom 11 mesiacov o prve dieta. Odkedy sme sa zacali snazit, mala som uz 3 biochemicke tehu.
Prve v Decembri, kde sa menstruacia omeskala o 4 dni.. Tets pozitivny, potom par dni na to menstruacia
Druhe v aprili, ked som potratila v 5tt 2 dni. To som vela lietala a stresovala sa v praci a dokolecka kolotoc. Teraz som znova otehotnela v Septembri a potratila som presne v 5tt 6 dni.
Vzdy sa mi to stava v tom istom tyzdni i ked teraz to vydrzalo najviac.. Je mi do placu , vzdy ked mi to doktori potvrdia a potom o tyzden zacne spinenie a dokola to iste.
Zacinam byt fakt smutna a znechutena z toho celeho procesu a musim povedat ze muz je tiez smutny z toho.
Chapem ze jedno alebo 2 mozu byt nahoda, ale 3? a to som zdravo jedla, meditovala, chodila na akupunkturu a vsetko mozne aby to tento krat vyslo.. A zase nic. Uz pre to nemozem urobit viac z wellbeing hladiska. vitaminy atd.., vsetko som brala. Jedine som bola v strese trochu, ze ako to znova dopadne.. a zase to iste.
Idem teraz na vsetky testy , ktote budu mozne a snad sa zisti pricing tych biochemickych tehu. Ma niekto pozitivne skusenosti po opakovanom biochemickom? Vynostili ste nakoniec dieta?
Velmi pekne dakuje za kazdy odpoved.
L
@z_u_s a ako dlho sa snazite? Podla mna inseminacia the blbost.. to len keby to fakt neslo dlhsie
@sweetdreams to som nevyskusala, ale vies co? Kludne skusim. Nemam co strait veru 🙂
@z_u_s 🙂 ja som o tom povedala jednej kamoske a teda muz o tom vedel, tiez som to nehovorila kade-tade....
no ale k teme, mne po druhom potrate doktor povedal, ze to je len statistika, ze horsie by bolo, keby som vôbec nevedela otehotniet. vtedy sa mi to tak nezdalo, ale asi mal pravdu...
ta inseminacia sa mi nezda, urcite sa to coskoro podari znova, ked uz vam to raz vyslo. Ani nam to neslo hned, ja som bola z toho ja psychicky velmi vycerpana. hlavne ked stale niekto otravoval, ze kedy bude babo, vrrrr
@babyttcirl Ahoj. Nooo ked to vezmem dokopy tak to budu tri roky, bez antikoncepcie... Neda sa povedat, ze som si merala bazalnu, sledovala hlien, ci robila ovulacne testy-tie som skusila raz asi... Ale tak ked spolu spavame bez ochrany, da sa povedat, ze sa snazime vlastne, planujeme to... po roku,ked sa mi to nezdalo, uprosikala som muza, nech sa dame vysetrit aspon zakladne vysetrenia. K dnesnemu dnu mame niektore vysetrenia dokonca dva krat... A bez diagnozy... A mozno prave preto dr navrhla inseminaciu... neviem... nechapem kde to viazne cele...
@z_u_s no u nas to bolo dokopy rok a pol aj s tymi dvomi tehotenstvami.... ale ja som sledovala aj ovulacne testy, aj hlien a bola som z toho jelen, nic normalne mi nikdy nevyslo.
@sweetdreams tak akoze nie ze by ma tesilo, ze nie som.v tom sama, ale som rada, ze sa to nestalo iba mne... Ja o tom nedokazem hovorit ani s jedinou kamoskou... okrem muza o mojich pocitoch nevie nik. A moj muz je taky tvrdas... vsetko mu je jedno.. bude bude, nebude nebude... vrrr... Otazka kedy bude babo je pre mna zabijak strasny... to je tak neludske, drze, neslusne sa toto niekoho opytat...kks. Ja ani predtym, ked som nic neplanovala este som si v zivote nedovolila ziadneho paru sa opytat na to,kedy budu mat dieta... ty kokos...
No tak snad mas pravdu a raz sa.to podari aj nam... tri roky je uz ale dost dlha doba nie?
@sweetdreams Tym ovulacnym nikdy nepochopim... moje telo je asi divne tiez... A par krat som.bola na folikulometrii, tam.tiez.vsetko ok. Ovulaciu mavam normalne... Aj planovany pohl.styk mame za.sebou... A ako sa Vam nakoniec podarilo?
@babyttcirl a vy ste na tom ako?
@z_u_s no nam sa podarilo tak, ako som tu par prispevkov dozadu chvalila kvapky Gynex... ale nechcem teraz vyzerat ako nejaky podomovy predajca homeopatik ...ale mne pomohli, resp. mozno to placebo okolo nich pomohlo, hned v prvy mesiac...pri dalsom snazeni ich kupim zase. vyskusaj 🙂
@sweetdreams 😂😂😂😂 podomovy predjca 😂 No vsak mozem vyskusat aj tie, coby nie... uz po tom vsetkom jedny kvapky neuskodia... dakujem
@babyttcirl a manzelovi vysetrili krvu skupinu? alebo teba ci neprodukujes protilatky ?
@z_u_s my sme na Tom tak ze 4 biochemicke za rok, naposledy v decembri.. Potom 3 mesiace pauza a teraz sa zase snazime asi 3 mesiace.. inak som zistili ze mam nizke endometrium a trombofilny vrodene mutacie🙂 takze obidve musim riesit. Hormony zacat a pichat fraxiparine 🙂 a snazit sa
@babyttcirl to mi je luto... je to dost nefer, toto vobec zazivat... Drzim palce, nech sa to podari, avsak uspech je uz len to, ze vies, co ti je a riesis to...
@angi07 bola som na imuno, tam je vsetko oki, a moj muz ma to iste ci ja A+ . Podla mna to endometrium je problem
@z_u_s @sweetdreams a este baby vobec nemam ten hlien v poslednej dobe. Uzivaj fertile cm a pijem hektolitre body a grepoveho dzusu.. mal a tym niekto problem? Ze malo toho ovulacneho hlienu?
@babyttcirl Fu tak s tymto nemam skusenost... ale to moze byt aj tym, ze to nemam odsledovane akosi... a aky mas problem s endrometriom?
@babyttcirl prepac uz som si precitala vyssie... A to ako ti zistili nizke endometrium?
@babyttcirl teda je mi jasne,ze sonom ale co ti k tomu povedali a tak... Ides si objednat tie kvapky? Ja to este stale zvazujem... ale asi nie je co stratit...
@z_u_s hej, kupila som a skusim ;)

@sweetdreams mimochodom, si uplne prva, s ktorou sa o tom rozpravam... Nemam to s kym riesit a ani nie som povaha, ze dokazem o tomto otvorene hovorit s kamoskami ci rodinou... Normalne neverim, ze som sem napisala 🙂