Utrogestan a Fraxiparine počas snaženia
Ahojte dievčatá, chcela by som sa poradiť - som po dvoch MA, oba v 6tt. Všetky výsledky mám dobré, dôvod je teda neznámy. Gynekologička mi povedala, že mi nasadí lieky, keď budem znova tehotná. Lenže, ja na to reálne prídem možno v 5tt - a k zastaveniu vývoja nám dochádza v 6tt - nemala by mi tie lieky, aj Utrogestan a Fraxiparin, nasadit skor? Čo zmôže ten týždeň? Som z toho poriadne na nervy - mám pocit, že som pre nich uzatvorený prípad, tým, že nič nenašli a nijak mi nepomôžu.... :(((

@ksebejka ahoj 😉, ja mám za sebou tiež MA, 3krat. Zistili mi zlu zrazanlivost krvi, čiže som si mala tiež ako zistím že som tehotna Fraxiparine. Rovnako to vychádzalo, že som ho reálne mala až od nejakého 5 týždňa. Ani raz to nepomohlo a keď sme už boli zúfalí, isly sme na kliniku umelého oplodnenia, kde nám povedali , že ja som si mala pichat Fraxiparine už počas snaženia, od 2 dňa menštruácie. Fraxiparine som si zohnala, pichala od druhého dňa menštruácie a teraz dom v 14tt tehotenstva... takze zmysle to malo, len naši lekári - ako je napríklad moja hrmatologicka sú stále naučený len starým spôsobom liečby.... je ale riziko, že sa nepodarí otehotnieť hneď na prvý cyklus... ja som mala šťastie a podarilo sa...