Už ani neverím, že mi test ukáže dve čiarky
Ahojte zas ja, tak tento mesiac zas nič MS prišla ešte o deň skôr jak mala😔 ja už naozaj neverím tomu že sa mi na teste ukážu // Čiarky, u Dr všetko v poriadku len to ze mam cystu ale inak ok, tak ja ozaj neviem čo mám vyskúšať beriem kyselinu listovú občas si dám alchemilku doktor mi povedal že som mlada nemám sa báť ale už neverím ničomu poraďte mi niečo čo vám pomohlo 😔🙏
Pi alchemilku nie obcas ale denne od prveho dna ms a vysad ju tak 2-3dni pred ovulaciou. Skus si merat bazalnu alebo ovulacne testy. Ked mas ovulku posunutu nemusis sa trafit nikdy. Je tu vela bab co vravelo ze keby si nerobili testy nikdy by neotehotneli lebo absolutne nemali ovulaciu v strede cyklu. Drzim ti palce. Tu beznadej dobre poznam
@gertys robila som teraz prvý mesiac testy vyšli mi pekne a nič aj tak. 😔
@ninka99865 už to bude aj rok, nie zatiaľ nič len obyčajné vyšetrenia.
Vyskúšaj Inofolic 🌻
partner bol na spermiograme? my sme sa snažili prirodzene dva roky, potom sme si dali v CAR urobiť testy a našli problém na oboch stranách.. otázne je, aké vyšetrenia máš za sebou.. ak sa nebude dlhšie dariť, mala by si ísť aj na endokrinológiu, repro imunológiu, hematológiu... hlavne tá imunológia je na dlhšie, na to sa priprav.. na termín sa čaká cca 2-4 mesiace a potom na výsledky cca mesiac
@olivia2001 vykašli sa na to, choďte na welness a vypni hlavu, nerieš dieťatko... Príde v správny čas. Príde to keď to nečakáme a nie keď čakáš čiarky na teste
U nás pohol pre partnera folandrol (mal zlý spermiogram) a ja som užívala inofolic a gynex. Veľmi držím palce, nech sa čoskoro dočkáte ❤️🤞🏼
@olivia2001 vyskusaj ale neviem ako sa to vola po slovensky Frauenmantel caj. Ja som ho pila a podarilo sa.
@olivia2001 Ahoj vyskúšaj gynex mne to pomohlo 😊
@7lenka11 presne tak.. ja som tiež zbytočne čakala rok a až tak sme sa pustili do vyšetrení a aj tie niečo trvajú.. plus ti môžu prísť kľudne aj len na nejakú drobnosť ktorá sa dá vyriesit. Možno je fakt všetko okej a len tomu treba dať čas a možno nie a zbytočne strácate čas
@olivia2001 aj mne sa to stava kazdy mesiac. Kludne ovulacia mlze prebehnut aj vajicko sa uvolni ale folikul nemusi prasknut. Alebo partnerove spermie sa nestretli s vajickom je toho vela. Alebo sa ti vyplavujje vajicko kazdy mesiac spolu s ms. Skus pit alchemilku 2x denne aby sa ti posilnila stena maternice a dalej ber kyselinu ale iba raz denne a len rano 🙂
@olivia2001 po roku mas taky vylev? Co budes robit po 3rokoch?
Nie kazdemu bude dopriane i ked to mozu byt velmi dobry rodiacia
Len tak na porovnanie, my sa snazime 14 rokov a este stale to nieje na slucku len sa s tym musis naucit zit
Ja som toto zažívala 2roky stále nič bola som úplne nešťastná vyskúšala som už asi úplne všetko... Až jeden mesiac som na to nemyslela lebo manžel dostal coronu synček tiež dotoho sme riešili bývanie . Úplne som bábätko vypustila z hlavy a zrazu som si uvedomila že mi mešká MS a krásne 2ciarky. Každý mi hovoril aby som to vypustila z hlavy ale to sa ľahko povie.
@jania023 a viete prečo lebo už dcéru mam🙏
Ďakujem baby určite vyskúšam niečo s toho čo ste mi napísali 🙏🙏
@olivia2001 viem ze sa ti ľahko píše ale psychika je určite viac ako čaje....aj minule tu jedna baba písala ako si sledovala bt , robila ovu.testy až sa nato vykaslala na iste obdobie lebo si plánovali dovolenku a na grilovacke sa odviazala, vypila si - bolo v psychickej pohode a zistila ze je tehu. Čiže nerieš to- psychika je liekom ale aj jedom. Ide o to ako ju vieš ovládať. Držím palce
@katarinka89 áno ja viem že tam chybu robi aj moja psychika budem musieť na to prestať myslieť.
@olivia2001 aj ja mám syna a druhé sa už nepodarilo......nikde nie je napísané, že keď išlo prvé ľahko, musí ísť aj druhé. Každopádne držím palce
@olivia2001 kamoska smutna lebo 6 mesiacov nic,nakoniec prisla prerabka bytu,uplne ine starosti a bum..je to tam..takze vypustit to z hlavy asi ... 🙏

Ako dlho sa snažíte? Máte komplet všetky vyšetrenia?