icon

Užívanie lieku Clostilbegyt a Duphaston

simona_11
9. sep 2020

Máte niekto skúsenosti s týmito liekmi????
Mne ich dnes predpísal lekár. Snažíme sa o bábätko a nedarí sa nám. Mám vyššiu hladinu testosterónu a nepravidelný menštruáciu, pravdepodobne kvôli tomu nemám pravidelne plodné dni.

extempore
9. sep 2020

Pozor na clostil, je tam vysoká pravdepodobnosť, že sa podaria dvojčatá, trojčatá... duphaston je progesteron, ten sa berie len v druhej polovici cyklu

simona_11
autor
9. sep 2020

@extempore aj keby ich bolo viac hlavne nech sú zdravé 😊. A priateľ by sa dvojčatam veľmi potešil. .. len dúfam že tie lieky pomôžu. A konečne sa nám podarí.. 😇😇😊

extempore
9. sep 2020

@simona_11 ale bacha na to... optimálne by bolo keby bolo jedno. Viacpocetna gravidita je vysoko rizikova

janetinka27
9. sep 2020

@simona_11 ja tento tyzden mam tieto lieky. najprv clostil, potom taku injekciu na puknutie vajicka a potom duphaston. clostil som dobrala, teraz som vo faze, ze cakam na injekciu

janetinka27
9. sep 2020

teda nie tento tyzden, ale tento cyklus

lussy37
9. sep 2020

My sme sa s manželom snažili polroka,nedarilo sa,potom mi lekárka predpísala práve clostil a duphaston a do mesiaca som bola tehotná! 🙏 A teraz tu vedľa mňa štvornožkuje náš malý poklad 🙂 Držím palce,aby to aj Vám takto krásne zabralo!❤ P.S. Akurát po tom clostile mi bolo dosť na figu,som myslela,že mi roztrhne hlavu...ale stálo to za to!

andrea_r016
9. sep 2020

tiež ich beriem už druhý cyklus 🙂 ale v prvom cykle bolo biochem. tehu a dostala som omeškanú mrchu :(

simona_11
autor
9. sep 2020

@lussy37 dúfam že aj ja budem mať také šťastie ako ty 🥰🥰♥️♥️

jana260191
18. sep 2020

Ahoj aj ja beriem clostyl teraz prvý cyklus som mala jednu tabletku od 5dc do 9dc a potom som bola 14dc na folikulometrii kde videl Dr jeden folikul pekný veľký povedal ze sa mame snažiť a o dva dni mam prísť zas tak som bola už tam videl zrazu aj dva tak povedal ze nechce strašiť ale ze pri clostyle sa stáva že bývajú dvojičky že teda zasa snaženie a o dva dni kontrola ale ze to už musí prasknúť. Dnes som odtiaľ odchádzala s hrčou v hrdle a v práci som sa rozrevala jak decko. Foliky nepraskli ešte je nádej že ten menší možno praskne že sa máme snažiť a v pondelok mam zasa prísť ale ja už mám toho dosť. Najskôr som chodila na folikulometriu bez žiadnych tabletiek pár cyklov teraz som začala s tabletkami dávala som tou taku veľku nádej ale neviem dnes to na mňa akosi dolahlo. Všetko som to držala v sebe a dnes už proste neviem s tým všetkým vydržať. 😒 Dúfam ze sa nám poštasti aspoň ďalší cyklus 😒

extempore
18. sep 2020

@jana260191 a prečo ti doktor nepichol Pregnyl? Aby folikul určite praskol? Pane bože...

jana260191
18. sep 2020

@extempore lebo mi povedal ze je to zbytočné že to praskne samé. Nechápem tiež najskôr mi povedal ze teda nasadíme clostyl a objedná mi aj pregnyl že mám prísť 12-13 DC na injekciu ale to bola sobota nedeľa tak ma objednal na 14dc v pondelok a tam mi povedal ze je pekne veľký folikul že clostyl zabral a ze pregnyl mi netreba že to praskne samé ale teda neprasklo a zas som odtiaľ odchádzala len s hlavou v smútku.

kika09876543
23. sep 2020

@simona_11 ahoj ja som uzivala clostibegit 5mesiacov a nic aj pregnil som brala dufaston som mala na upravu menstruacie a stale nic mali sme planovamni stik . nastivila som uz kliniku v martine tak dufame ze tu sa nam to uz podari.