V akom najvyššom veku ste otehotneli?
Ahojte žienky toto sa pýtam čisto zo zaujímavosti lebo mi to momentálne šrotuje v hlave. V akom najvyššom veku ste otehotneli? A otehotneli ste prirodzene alebo pomocou asistovanej reprodukcie?
Ja v 45 ivf.
@drobec105 wau tak toto bude asi rekord. Super že sa to podarilo. A dopadlo všetko v poriadku?
Áno, všetko v poriadku. Malý má 15 mesiacov, zdravý ako ryba. 🙏🏻 Som za to vďačná každý jeden deň. A moja prvorodená dcéra sa teší, že má malého bračeka.
Moja kolegyňa prirodzene otehotnela v 42 rokoch. Dovtedy 5-krát ivf a nič. Po rokoch od posledného sa podarilo samo 🙂
@nina004 inak tiež sranda že prirodzene po toľkých neúspešných IVF pokusoch to už asi aj stratili nádej a zrazu sa stalo
V 40 prirodzene. Ale tak v rodine sme mali aj zenu, co po 50ke este 2 deti, prirodzene.
Ja v 42 prirodzene. No pamätám si odtiaľto z MK maminu, ktorá tuším v 46 neplánovane, no má krásneho zdravého synčeka, kt. asi už chodí aj do školy.
Ja 35 (dnes relativne bezne), moja mama mala brata 40 (prirodzene bez najmensich problemov)
37 prirodzene po 4m snazenia a porod (38) bol super vyvolany s oxytocinom za 4.5h od prasknutia vody 9min tlacenia bez bolesti .
Plánovane a prirodzene v 40 a 42, Mam 2 zdravé detičky. Oba razy po krátkom snažení (ca 5 mesiacov)
Ja v 39,moja mama so mnou samotnou otehotnela v 40 a mali sme susedu,ktorá mala 43,keď otehotnela. Keďže to bolo v 80 tých rokoch, nepredpokladám,že to bolo z IVF.🙂Jej vek viem podľa tej dcéry,hrali sme sa spolu vždy pred bytovkou a raz spomenula,že budú oslavovať maminu 50,keď mala ona 7 rokov.
Poznám ženu, ktorá otehotnela v 49 prirodzene. Dnes je ten syn už dospelý, zdravý.
Mam páru kamosiek jedna 40/3dieta prirodzene a druha 44rokov 1 dieta tiez prirodzene
Moja prababka prirodzene otehotnela ako 52 rocna a boli velmi prekvapeni s muzom. Bolo to ich 7 dieta, ale medzi predposlednym a tymto poslednym bol rozdiel 10 rokov.
V 39 - IVF, ale u mňa to inak nejde (snažili sme sa od 27-28). Moja babka a prababka rodili posledné po 40.
Druhá dcérka v 30 ,chcela som do 30 ky ale skôr sme do toho nešli,bolo na prvý šup 😁ak by sme išli aj so tretieho tak do Max 35 ,ja by som neskôr už do toho nešla
Ale mamina čakala najmladšieho brata keď mala 36 a švagriná keď mala 38...rodila v 39
Poznám ženu, ktorá otehotnela v 49 prirodzene. Dnes je ten syn už dospelý, zdravý.
@tinka_1807 syn dospelý no matka veľmi stará

Moja kolegyňa prirodzene otehotnela v 42 rokoch. Dovtedy 5-krát ivf a nič. Po rokoch od posledného sa podarilo samo 🙂